Update Colin – 4 maanden oud

Alweer een paar maanden geleden dat ik een blog heb geschreven over hoe het met Colin gaat. We genieten allemaal ontzettend van dit mannetje. Hij is onwijs makkelijk en zo heerlijk vrolijk. In deze blog weer wat leuke feitjes over zijn favoriete dingen en zijn lengte en gewicht natuurlijk. – Nethanja

Ontwikkeling en karakter

Colin lacht bijna de hele dag en zeker als hij zijn grote zus ziet. Hailey kan hem eigenlijk altijd laten lachen en dat is zo leuk. Wel is zij af en toe iets te enthousiast, maar ach dat is dan ook wel haar karakter. Tot nu toe is zijn karakter nog lastig te benoemen. Tot nu toe is hij makkelijk en vrolijk. In zijn ontwikkeling zien we ook steeds meer vooruitgang. Hij kan nu omrollen sinds een week en hij weet niet van ophouden. Alleen zodra hij op zijn buik ligt vindt hij het niet leuk meer en is hij een echte mopperende kerel hihi. We hebben vanwege het omrollen zijn armpjes uit de Puckababy gehaald voor de veiligheid. Gelukkig slaapt hij ook heel goed met zijn armpjes los. Is toch altijd even afwachten omdat hij echt een kindje was dat ingebakerd moest slapen.

Processed with VSCO with  preset

Eten en groeien

Colin heeft naast zijn flesvoeding ook zijn eerste fruithapje gehad. Hij had al een paar keer aan een stukje meloen, banaan en perzik gesabbeld, maar heeft nu ook echt zijn eerste gepureerde fruitjes gehad. Tot nu toe keek hij het vrolijkst bij de meloen hihi. De rest leek hij ook niet vies te vinden, maar bij de meloen heb ik hem niet één keer viezig zien kijken. Best leuk om te zien want meloen is ook één van Hailey haar favoriete fruitjes.

Colin groeit echt als een malle. Hij ligt ver boven het gemiddelde qua lengte en ook iets boven gemiddeld qua gewicht. De lengte wint het nog wel duidelijk. Wel is lengte en gewicht goed in verhouding dus dat is super positief.

Processed with VSCO with  preset

Uitstapjes

Het is zo’n tevreden mannetje, dat we het allemaal super vinden om lekker met elkaar weg te gaan. Naast de uitstapjes die ik de eerste keer al had geschreven zijn we ook nog naar Avonturenboerderij Molenwaard, Dierenpark Amersfoort, Aviodrome en meerdere keren in het zwembad geweest. Zo heerlijk om met elkaar weg te gaan. Over twee weken vliegen wij voor een maand naar Curaçao en dat wordt gelijk Colin zijn eerste vakantie. Ik ben zo benieuwd hoe hij het daar gaat doen en wat hij van het zwemmen in de zee vindt. Gelukkig is het zeewater daar ook heerlijk warm als is het boven het water nog wel wat warmer 🙂

Processed with VSCO with b5 preset

Feitjes

Geboortegewicht: 4000 gram
Lengte bij geboorte: 52 cm
Leeftijd in maanden: 4 maanden
Huidig gewicht: 7.6 kilo
Huidige lengte: 68,3 cm
Haarkleur: Donkerblond met gouden/rossige gloed
Oogkleur: Blauw
Kledingmaat: 68
Eten: Iedere 4 uur en in de ochtend 10 uur na de laatste fles.
Spelen: 2 uur verspreid voor en na de fles
Slapen: Na iedere fles 2 uur en ’s nachts 10 uur.
Ontwikkeling: Zijn voetjes vastpakken en omrollen een week voor hij 4 maanden oud was
Communicatie: Brabbelen, zich goed weten uit te drukken of hij honger heeft of moe is.
Favoriete bezigheid: Voor hem zingen, omrollen, bij ons zitten knuffelen en gek doen.

Liefs Nethanja

 

En psssst, Volg je ons al op Instagram?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s