De Kleine Zeemeermin de Musical

Afgelopen Zondag was het dan zover. De Première van De Kleine Zeemeermin. Een familievoorstelling van Van Hoorne Entertainment. En wij mochten erbij zijn! Hoe de musical was en hoe Sophia hem vond deel ik vandaag in een nieuwe blog.

7U8A2610

Na de voorgaande musicals zoals Hans en Grietje, Rapunzel en Sneeuwwitje heeft Van Hoorne Entertainment weer een nieuwe familiemusical geproduceerd. De Kleine Zeemeermin! Diep in de zee tussen het koraal en de vriendelijke vissen woont de Kleine Zeemeermin. Op een dag, bij een heftige storm, redt ze een knappe mensenprins van het zinkende schip. Op slag wordt ze verliefd en wil ze niets liever dan bij hem zijn. Maar de gemene tovenares Fien alles gezien en gehoord in haar magische bol en samen met haar man Titus bedenkt ze een listig plannetje…

Titus en Fien

Ook in deze musical speelt het duo Titus en Fien weer mee. Op een heerlijke grappige manier hebben ze beide een eigen rol in de musical. Het populaire Tovenaarsduo Titus & Fien heeft een eigen online-programma. Titus & Fien TV kun je kijken op het YouTube-kanaal en op de Facebookpagina van Van Hoorne Entertainment. Zeker doen! Wij moeten regelmatig meekijken en lachen om hun grapjes.

Hoe vond Sophia deze musical?

Na bijna dagelijks de voorgaande musicals zoals Roodkapje, Rapunzel en Sneeuwwitje te bekijken op tv had ze er natuurlijk super veel zin in en was ze vooral heel erg nieuwsgierig naar Titus en Fien. Oh en jongens, wat heeft ze genoten. Van het begin tot het eind. Dat ze überhaupt in haar prinsessenjurk mocht gaan. Geschminkt werd. Overal die mooie ballonnen. En dan moest de show nog beginnen.

Ik heb op mijn plaats weer zo genoten van haar snoetje. Haar gelach om Titus en dat dansen op haar stoel. Sophia vond de musical dus echt heel leuk. En nu we de cd hebben denk ik dat ze snel alle liedjes mee zal zingen.

 

7U8A2576

7U8A2600

Al voor de eerste try-out waren al 40.000 tickets verkocht. En dat is natuurlijk super goed! En 3 van die 40.000 kaartje zijn van ons want aankomend December gaan we lekker nog een keer genieten van deze musical!

Wil jij nou ook naar deze familiemusical? Hij draait tot 23 juni 2019 in meer dan 150 theaters in heel Nederland. Dus er is ook vast een theater bij jou in de buurt! Wil je de locaties checken? Kijk dan even HIER.

Liefs Sanne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s