Feel good show – Mamma Mia

Here we go again! Afgelopen week genoot ik van een heerlijk avondje weg met een vriendin. Samen gek op musicals. Samen stiekem altijd zelf de droom gehad om in een musical te spelen. Dus met wie kan ik dan beter naar deze feel-good show gaan als met haar! Op naar MAMMA MIA!!

Het verhaal

MAMMA MIA! combineert ABBA’s grootste hits met een energiek en komisch liefdesverhaal over alleenstaande moeder Donna en haar dochter Sophie. Sophie staat op het punt te trouwen terwijl haar moeder met haar bruisende verleden wordt geconfronteerd door een ontmoeting met drie voormalige liefdes. Sophie die op haar bruiloft door haar echte vader wil worden weggegeven, probeert uit de vinden wie van de drie mannen dat is.

MAMMA MIA! 
Utrecht

_R013804

MAMMA MIA! beleefde 19 jaar geleden haar wereldpremière op London’s West End, waar de show nog steeds te zien is. Inmiddels heeft de musical al 60 miljoen bezoekers getrokken en is deze uitgevoerd in 16 verschillende talen. In 2008 ging de filmversie van MAMMA MIA! The Movie in première en afgelopen zomer verscheen het vervolg MAMMA MIA! Here we go again. Dit seizoen viert MAMMA MIA! de musical de 20e verjaardag in het Londense West End.

Mijn ervaring

Ik had best hoge verwachtingen. De liedjes zijn goed. De cast is goed bij elkaar gezocht. En eerdere persberichten schepte hoge verwachtingen. Deze kwamen gelukkig ook allemaal uit. Wat een heerlijk feel good show is dit! Prachtige zang. Jolijn die haar rol heel goed speelt. Soy die natuurlijk heerlijk is. En wat mij betreft mag er een lintje naar Sophia Wezer. Die naast Antje Monteiro één van de drie Dynamo’s speelt. Haar zang en fantastische humor geven deze musical absoluut het laatste beetje jus!

Je hoort het al. Ik ben fan! En wat mij betreft is dit echt een aanrader!

persfoto-tanja-donna-en-roos

Praktische Informatie

De musical is op dit moment te zien in het Beatrix Theater in Utrecht. De show duurt ongeveer 2,5 uur inclusief pauze en je besteld al kaartjes vanaf €31

Een heerlijke musical. Ga met je vriendin, met je moeder, met de buurvrouw. Mij maakt het niet uit met wie je gaat, maar GA! Benieuwd geworden? Kaartjes bestel je via HIER.

Laatste tip van flip: Eten en drinken is nogal aan de prijzige kant in het Beatrix Theater. Neem zelf een flesje drinken mee en wat lekkers.

Liefs Sanne

206981-stage-mm-groepsfoto-v8-4_met-confetti

Helaas mochten er tijdens de show geen foto’s gemaakt worden. En dus zijn de foto’s in dit stuk gemaakt door Brinkhoff/Mogenburg & Roy Beusker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s