Halloween in de Juliana Toren

Het is weer bijna Halloween! En voor het eerst gingen wij met de kindjes Halloween vieren in Juliana Toren. Ik wist dus niet goed wat ik hier van moest verwachten en hoe de kindjes het vonden (en wij natuurlijk) deel ik vandaag in een nieuwe blog

Wat houd het precies in?

Op alle openingsdagen in oktober is het een héél klein beetje griezelig bij Kinderpretpark Julianatoren. Maar vooral heel gezellig! Want als de eerste blaadjes van de bomen vallen is het tijd voor Halloween.

Wat houd dit nou precies in en wat is er anders dan normaal? In het park zijn net als normaal diverse shows. Maar nu zijn ze allemaal speciaal gericht op Halloween! Zo is er Julia’s Halloween dans les, Jul’s griezelfeest en de Grote spook show! Het park is extra versierd en als je verkleed komt maak je nog kans op prijzen ook als je je outfit showt op de griezelcatwalk! De eerste prijs is zelfs een gezins abonnement! De moeite waard dus.

Wat vonden de kindjes en wij ervan?

Ik was er best wel nieuwsgierig naar hoe de kindjes het vonden. We zijn nu al een paar keer in Juliana Toren geweest. Dus de kinderen weten dat het er heel leuk is. Maar Sophia is soms nogal bang aangelegd. Dus waren we erg benieuwd hoe ze alles zou vinden. Net naast de ingang is een griezel doolhof en een spookhuis. Dit gedeelte kun je makkelijk overslaan en zoals we al voorspelde wilde Sophia dit ook graag omdat ze het te spannend vond.

Binnen heeft het park mooie aankleding. Overal strobalen en pompoenen. En ook de show’s zijn erg leuk en niet eng voor kleine kindjes. Wij vonden het dus erg geslaagd!

Praktische Informatie

  • Het park is tijdens Halloween geopend op 5, 6, 7 en 12 oktober t/m 28 oktober.
  • Er lopen geen enge figuren door het park. Is je kindje dus bang aangelegd dan sla je gewoon de griezel attracties over.
  • Meer informatie vind je op www.julianatoren.nl
  • Als je online je kaartjes koopt krijg je net wat extra korting. (TIP!)

Ga jij nog lekker griezelen in Juliana Toren?

Liefs Sanne

 

Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met Juliana Toren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s