Uitstapje voor kinderen op Curaçao: Children’s Museum

Curaçao is een populair eiland en wij zijn helemaal verkocht. Ook voor kinderen is het hier fantastisch. Op het eiland is er buiten de mooie stranden nog een bijna onontdekt pareltje, namelijk het Children’s Museum. Ben je van plan om naar Curaçao te reizen met kids, bekijk dan vooral deze blog om te zien waarom dit museum meer dan de moeite waard is. – Nethanja

Het Children’s Museum is vooral in de Verenigde Staten op veel locaties te vinden, maar dichter bij huis ook in België en Engeland. In ons geval op ons vakantie adres op Curaçao waar wij ieder jaar weer nieuwe leuke dingen ontdekken en ondernemen.

Het is een museum vooral gericht op kinderen tussen de 1 en de 8 jaar. Hier kunnen ze hun volledige fantasie, creativiteit en ruimtelijk inzicht gebruiken. Wij zijn echt razend enthousiast van alle dingen waarmee kinderen hier konden spelen, maken en bouwen. Zoals een bouwhoek, een donkere kamer waarin veel met lichtjes wordt gedaan, huishoudelijke dingen die kinderen de ouders zien doen en daarom het ook leuk vinden om zelf te doen zoals ramen lappen en was ophangen. Verder nog een uitgebreide knutselhoek. Eigenlijk teveel om allemaal op te noemen.

Hailey haar favoriete plekje was de uitgebreide winkel. Met een winkelkarretje in de winkel van alles uitzoeken. Wat ook nog eens heel echt aanvoelde en eruit zag zoals de mango. Daarna bij de kassa afrekenen of zelf de kassajuffrouw spelen en een ander kindje rekent af. Super leuk!

Ben je op Curaçao met je kids en wil je even de warmte of misschien de regen ontvluchten, vooral gaan. Of misschien wel in Brussel in België. Laat je mij weten wat je ervan vond?

Liefs Nethanja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s