Woezel en Pip en de Tijdmachine

Twee weken terug was het dan zover. De premiere van de nieuwe familiemusical van Woezel en Pip. Namelijk Woezel en Pip en de Tijdmachine.

Na de hitvoorstelling ‘Op zoek naar de Sloddervos!’ beleven Woezel en Pip opnieuw een groot avontuur in hun vijfde familievoorstelling ‘Woezel & Pip en de Tijdmachine’. Een fantastische theaterervaring voor alle vriendjes van Woezel en Pip.

2392_1415_1000

Het verhaal

Zou jij ook willen weten hoe het is om groot te zijn? Woezel en Pip kunnen niet wachten. Als de Wijze Varen even niet kijkt, glippen ze stiekem zijn nieuwe tijdmachine in. Op naar het land van nog niet gebeurd. Op naar een nieuw avontuur samen met hun vriendjes Buurpoes en Charlie. Bam, boem, knars, zoem! Als dat maar goed gaat…

Laat je meevoeren naar de bijzonderste plekken in de Tovertuin, zing en dans mee met nieuwe liedjes, verwonder je over het schaduwspel en schuif naar het puntje van je stoel als alles mis lijkt te gaan en de vriendjes zich afvragen of ze ooit nog thuiskomen… En natuurlijk komen ze weer thuis! Want ze willen al hun lieve vriendjes graag na de voorstelling in de foyer ontmoeten. Kom knuffelen met de levensgrote pluchen Woezel en Pip en ga zelf ook op avontuur.

“Na de hitvoorstelling ‘Op zoek naar de Sloddervos!’, die ruim 90.000 bezoekers trok, zijn we ontzettend trots dat we Woezel en Pip, samen met Dromenjager, voor een vijfde keer naar het theater mogen brengen. En de ticketaantallen liegen er niet om! Woezel en Pip hebben een sterke aantrekkingskracht op onze jonge theaterbezoekers. Het wordt weer één groot feest voor de hele familie”, vertelt Michael van Hoorne, directeur van Van Hoorne Entertainment.

En dat het wéér een succes is bewijst wel het aantal verkochte tickets nog vóór de try out. Namelijk 30.000 tickets zijn er al verkocht nog voor de try out.

Kijkje achter de schermen bij de première.

Als trotse Ambassadeur van Woezel en Pip waren wij uitgenodigd voor de premiere. En daarmee stonden wij o.a. tussen Jandino, Maria Tailor en Nikkie Plessen. We gingen samen met Sophia. Thiago is pas net 2 en we denken dat hij het nog niet zo lang gaat vol houden. Even tijd voor ons meisje dus. Sophia kijkt haar ogen uit. Ze krijgt een mooie haardband met Pip oortjes en geniet van alles om haar heen.

Woezel en Pip_lowres_Joep-32-9100[9636]

Ze vond de voorstelling helemaal niet eng maar juist super leuk. De show is erg interactief en de spelers betrekken het publiek regelmatig bij de dingen die ze doen. Zo blijft de show leuk om te kijken.

Na de show mocht ze nog knutselen in de knutsel hoek, dino’s opgraven in de zandbakken, op de foto met Woezel en Pip en er waren heerlijk hapjes en drankjes. Toen we naar huis gingen kreeg ze nog een grote goodiebag mee. Super verwend dus.

Praktische informatie

  • Het is een familiemusical voor kinderen vanaf 2 jaar.
  • De voorstelling duurt 65 minuten en bevat geen pauze.
  • Speellijsten en tickets vind je HIER.
  • Woezel & Pip en de Tijdmachine is van 6 oktober 2018 tot en met 19 mei 2019 te zien in het theater.

Gaan jullie ook nog naar deze té leuk show? Wij vonden hem super leuk!!

Liefs Sanne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s