Video van Sint

Nu de klok weer een uurtje terug is gegaan en de wintertijd weer is ingegaan, komen ook de gezellige feestdagen weer in zicht. En dus heb ik weer iets heel erg leuks voor jullie. Voor het derde jaar op rij mag ik namelijk weer een leuke samenwerking aankondigen met ‘Video van Sint’. Een blog waarin ik uitleg wat video van Sint inhoud en een winactie voor jou eigen video van Sinterklaas!

De Video van Sint, wat is dat precies?

Je kunt dus jouw eigen video laten maken. De Sint spreekt voor iedereen (max. 8 pers.) een persoonlijke boodschap in. Met een eigen foto erbij maak je de video helemaal af. Op de website van Video van Sint maak je heel gemakkelijk jouw eigen video. Deze kun je dan thuis laten bezorgen op een dvd of je kunt hem kopen als download.

Wij vieren nu al voor het derde jaar Pakjesavond op rij met aan het begin van de avond gezellig allemaal samen de Video van Sint kijken. Vooral Sophia vindt het prachtig dat zelfs Opa meespeelt in de video. Zo mooi om te zien!

Leuke weetjes en Feitjes.

Dit jaar is er weer heel veel leuks te beleven bij Video van Sint. Zo leert Danspiet de kinderen hippe danspasjes op vrolijke muziek en zullen de pieten gaan goochelen.

Je kunt 3 afbeeldingen toevoegen. 1 in het grote boek, 1 in de stal en 1 foto of tekening voor de goocheltruc. Zo maak je de video extra persoonlijk en kun je ook dit jaar weer kiezen voor de roetveeg- of zwarte pieten versie.

Last but not least, het Magische moment als Sint verklapt waar de kadootjes verstopt liggen!

Winactie

 • Volg Huisje vol Liefde op Facebook of Instagram en laat hier op het blog in een reactie weten dat je graag wilt mee doen.

Deze winactie loopt van 29 Oktober tot 5 November en is op geen enkele wijze gesponsord of ondersteund door Facebook of Instagram. De winactie is in samenwerking met Video van Sint. De winnaar krijgt een unieke code toegestuurd waarmee je via de website jouw video kan maken. De winnaar wordt bekend gemaakt in deze blog op 6 November. Good luck!

WINACTIE GESLOTEN. WINNAAR IS JOLEIN JOLEIN. GEFELICITEERD!!

43 gedachtes over “Video van Sint

 1. smatski zegt:

  Wat een fantastische binnenkomer kom net uit mn werk maar ben nu blij verrast nu ik dit mooie bericht lees.
  Ik hoef er geen seconde over na te denken ik doe mee ik like mee ik deel mee ik hoop door al mijn ernergie erin te steken en beetje hopen en duimen wat ik vroeger altijd deed toen ik nog een baby was nu voor die ene keer voor jullie een uitzondering te maken!!
  Ik kan met geen pen beschrijven of in woorden uit te drukken hoe blij ik ben met jullie.make my day!!

  Renate R C Van Zijp Troost

  Like

 2. Denise zegt:

  Wow dit zouden mn meisjes wel heel leuk vinden zeg! Het is zo’n leuke gezellige tijd, ze hebben er helemaal zin in! 😍
  Helemaal magisch natuurlijk als de sint hun namen opnoemt op de dvd, wat zouden ze dat geweldig vinden!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s