Nijntje sinterklaas boek + winactie

Dat wij fan zijn van Nijntje had je misschien al wel in de gaten. Zo bezochten we deze zomer het Nijntje museum en overnachten we op de Nijntje kamer van Stayokay Utrecht. Maar vandaag heb ik weer iets leuks voor jullie! 

Nijntje zet haar schoen & Nijntje zingt voor Sinterklaas

Een echt Sinterklaas boekje met Nijntje in de hoofdrol. Thiago (2jaar) heeft nu precies de leeftijd waarop Sinterklaas ineens betekenis krijgt maar toch soms nog moeilijk te begrijpen is. Hoe leuk is dan een boekje van Nijntje waarin alles aan bod komt. En door middel van een verhaaltje uitgelegd wordt.

Het boekje is een omdraaiboek. Dat houd in dat de ene kant een verhaaltje heeft, namelijk ‘Nijntje zet haar schoen‘ en als je het boek omdraait heb je het boekje ‘Nijntje zingt voor Sinterklaas‘.

Nijntje zet haar schoen is een leuk verhaaltje. De stoomboot, het paard van Sinterklaas, je schoen zetten en pakjes avond. Alles komt aan bod. Nijntje zingt voor Sinterklaas is meer een bundel met de leukste Sinterklaas liedjes. Super leuk om met je kleintje alles liedjes te zingen.

Hoe leuk is het om samen met je kleintje zo toe te leven naar pakjes avond. Ben je nou ook enthousiast geworden net als ik? Lees dan verder want je kunt hem winnen!

Winactie

In samenwerking met Nijntje mag ik één boekje verloten. Wil jij hem winnen?

  • Volg Huisje vol Liefde en Nijntje op Instagram.
  • Tag onder mijn Instagram post iemand die dit boekje misschien ook wel wil winnen.
  • That’s it!

De winactie loopt van 19 t/m 22 November. Op 23 November wordt de winnaar getrokken door middel van een loting. Deze winactie is in samenwerking met Nijntje en wordt op geen enkele wijze gesponsord of ondersteund door Facebook of Instagram.

Liefs Sanne

WINACTIE GESLOTEN. WINNAAR : BREGJEVERMEER.

 

 

3 gedachtes over “Nijntje sinterklaas boek + winactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s