Alles voor je Kidzzz + Winactie

Niet dertien uit een dozijn, maar een webwinkel die het graag net wat anders doet. Dat is de webwinkel Kidzzz. En ik laat jullie hier heel graag kennis mee maken! Voor onze babykamer kon ik hier lekker shoppen. Én ik mag een item weg geven in een nieuwe winactie! Lees je mee?

‘Want wat is er nou leuker dan heerlijk alles uitzoeken voor die nieuwe babykamer. Lekker rondsnuffelen op Instagram en inspiratie op doen. En dan uiteindelijk alles samen te zien komen op jouw nieuwe lievelingsplekje in het huis.’

De webwinkel Kidzzz. Vol eigentijdse en trendy baby- kinder spullen.

Kidzzz is de nieuwste online kinderwinkel om eigentijdse maar ook trendy baby- en kinderspullen te kopen. Ze streven naar unieke en nieuwe baby- en kinderspullen. Niet dertien uit een dozijn, maar net even anders. De producten zijn speciaal ontwikkeld, geselecteerd en gekeurd voor net dat beetje meer. Met een eigen Kidzzz slaap collectie bieden ze een stuk maatwerk voor babyspullen op het gebied van slapen.

Houten dieren wandhaken

De babykamer was bijna af. Ik zocht alleen nog leuke muurdecoratie of wandhaken die de kamer helemaal af maakte. En die vond ik. Want hoe leuk zijn deze houten wandhaken in de vorm van een Giraf, Olifant en Neushoorn?

Nog leuker, en misschien heb je het wel gezien in mijn Instagram Stories, ik heb ze helemaal zelf opgehangen! Dat bleek dus helemaal niet zo moeilijk.

Winactie

Wil jij nog ook die gave houten dieren wandhaken van Sebra winnen?

  • Volg  dan Huisje vol Liefde en Kidzzz op Instagram.
  • Reageer hier onder het blog of onder de post op Instagram dat je mee doet.
  • Tag iedereen waarvan jij denkt dat die het ook willen winnen. (Instagram)

7U8A8421

De winactie loopt van 1 tot 7 December. Op 8 December wordt de winnaar bekend gemaakt. De winactie is in samenwerking met Kidzzz en wordt op geen enkele manier gesponsord of ondersteund door Instagram of Facebook.

7 gedachtes over “Alles voor je Kidzzz + Winactie

  1. Femke Dekker zegt:

    Gaaf … deze zouden geweldig staan op de dierenkamer van onze Teun. Hij heeft een nieuwe kamer gekregen omdat hij vorige week grote broer is geworden. Ik zou mijn mannetje er graag mee verwennen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s