Disney on Ice

Al weken stond het in onze agenda. Het uitje naar Disney on Ice. Thiago zou lekker bij Oma blijven en Sophia mocht een vriendje mee nemen. Met z’n vieren zouden we naar Disney on Ice gaan. Helaas verliep het nét iets anders.

Ziekenboeg

Voor de gene die mij volgen op Instagram hebben het vast al gezien. De afgelopen week was het een aardige ziekenboeg bij ons thuis. Vooral Thiago heeft het flink te pakken. De vrijdag dat we naar de show van Disney on Ice zouden gaan zat ik dan ook met ons mannetje in het ziekenhuis.

Omdat Sophia zó had uitgekeken naar dit uitje besloten we dat ze samen met haar vriendje Teun en Papa toch zou gaan. Thuis zouden ze immers toch niet veel meer kunnen doen. Dus beloofde man-lief mij heel veel foto’s te sturen zodat ik toch een beetje mee kon genieten.

Op naar Ahoy

Voordat ze naar de show gingen moest er natuurlijk ook gegeten worden. En hoe begin je zo’n avontuur beter als met frietjes bij de grote gele M? De kindjes genoten nu al. In hun mooie outfit. Want ja, ze mochten allebei verkleed gaan zoals ze zelf wilde. Dat werd een spiderman pak en een prinsessen jurk!

De kindjes zijn natuurlijk verwend met een echt Disney on Ice cadeautje. Sophia koos voor Elsa en Teun was gelijk verkocht toen hij de lichtgevende haak van Maui zag.

IMG-20181214-WA0016[10539]

Allebei hebben ze hun ogen uitgekeken. Er komen zoveel leuke bekende avonturen voorbij. Zo hebben ze Nemo, Rapunzel, Alladin, Sneeuwwitje en het verhaal van Frozen gezien. Mickey en Minnie kwamen natuurlijk ook voorbij en door alle enthousiaste verhalen van de kindjes had ik toch een beetje het gevoel dat ik erbij was geweest!

Wat hebben ze genoten van het begin tot het einde. De prachtige kunsten op het ijs. De vrolijke en herkenbare liedjes. Disney on Ice is echt een uitje voor het hele gezin.

Koop snel je tickets

Door de ziekenboeg heeft deze blog ietsjes vertraging opgelopen en dus zijn de shows in Ahoy al voorbij. Maar onvergetelijke Avonturen met Disney on Ice is nog van 22 t/m 30 december in de Jaarbeurs in Utrecht. Kijk HIER voor tickets en meer informatie.

Mocht je nog willen gaan? Alvast super veel plezier!

Liefs Sanne

Deze blog is in trotse samenwerking met Disney on Ice.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s