Peppa Pig Live! Verrassingsfeest!

Zijn jouw kleintjes stiekem ook zo fan van Peppa Pig? Hier zijn alle afleveringen al 100 keer bekeken op Netflix. Dus toen we uitgenodigd werden om naar de premiere van Peppa Pig Live! te komen, hoefden we niet lang na te denken. 

Zoals de meeste van jullie misschien al wel weten lig ik heerlijk te cocoonen met pasgeboren baby Vic. Het event was namelijk precies op mijn uitgerekende datum en Vic besloot heerlijk een aantal dagen eerder te komen. Maar gelukkig hebben wij een papa hier die zich graag opofferde en samen met Sophia naar de premiere van Peppa Pig  te gaan zodat wij jullie kunnen vertellen hoe de show is!

7U8A9398

Hoera een verrassingsfeest!

Voor ons niet de eerste keer dat we naar een Peppa voorstelling gingen. En ook deze show, gespeeld door de acteurs van Van Hoorne Entertaintment was weer fantastisch voor kinderen.

Voor de voorstelling begon konden alle kinderen in de foyer een verjaardagsmuts kleuren. Dat was dan ook het eerste dat ik trots mocht bewonderen toen Sophia weer thuis kwam.

 

De show bevat natuurlijk de bekende typetjes van Peppa Pig. Voor de kindjes heel herkenbaar. Er was veel interactie met het publiek waardoor de show boeiend bleef voor de kleintjes in de zaal. Er zijn 5 acteurs die samen 9 karakters spelen. Samen organiseren ze een groot verjaardagsfeest voor Peppa. Met vrolijke liedjes is de show echt een feestje.

Mocht je thuis dus ook een Peppa Pig fan hebben dan is ook zeker deze show weer een aanrader. Wil je er nou meer informatie over? Kijk dan even op de website van Van Hoorne.

Liefs Sanne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s