Geboorte aankondigen

Je kent ze wel. Die vrolijke geboorteborden in tuinen zodra er een baby geboren is. Of die schattige romper slinger voor het raam. Ook wij wilde natuurlijk vol trots delen dat baby Vic geboren was en dat deden we op twee leuke verschillende manieren.

Geboortebord van Studio Poppe

Lieve Inge van Studio Poppe vroeg of ze een mooi geboortebord voor ons mocht maken. Dat wilde we natuurlijk wel!

Het bord is helemaal ontworpen aan de hand van Vic zijn geboorte kaartje. (Dat ik later nog zal delen) Alle wensen kunnen worden besproken en zo kun je het goed helemaal personaliseren naar je eigen smaak. Na Vic zijn geboorte heb ik gelijk zijn geboortedatum doorgegeven en Inge heeft diezelfde avond nog het bord besteld. Zo hadden we hem heel erg snel binnen!

Door middel van zuignappen of dubbelzijdige tape bevestig je het bord heel gemakkelijk op een raam. Het bord kan tegen een stootje en tegen water.

Goede tip op de website van Studio Poppe: Heeft het bord lang genoeg buiten gehangen? Haal hem dan naar binnen, snij de zijkanten er voorzichtig af en je kunt het bord blijven gebruiken als poster op de babykamer. Zo heb je er extra lang plezier van!

Je shopt het geboortebord HIER.

Raamsticker van Woodenblocks

Je ziet ze steeds meer en ik vind ze zo leuk! De raamsticker. Wij kozen ervoor om de raamsticker zonder datum te doen. Welkom lieve Vic vonden wij al genoeg. Het voordeel daarvan is dat we de sticker al in huis hadden voor de bevalling. Zo konden we gelijk bij thuiskomst de sticker op plakken.

Lieve Rian heeft goed meegedacht en zo hebben we samen de sticker ontworpen. Ik ben er erg blij mee en voorlopig hangt hij nog lekker op ons raam te pronken.

De sticker wordt met veel liefde gemaakt, is niet herbruikbaar en is verkrijgbaar bij Woodenblocks.

Ik ga weer even op mijn blauwe wolk zitten.

Liefs Sanne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s