Leuke naamproducten voor de babykamer

Je ziet ze steeds meer en ik ben er echt gek op. Mooie gepersonaliseerde producten. In alle kamertjes van onze kindjes vind je er wel een paar en vandaag deel ik mijn favorieten met jullie.

Houten mijlpaalkaarten

Tijdens mijn zwangerschap zag ik ze voorbij komen op Instagram en ik vond ze gelijk leuk. Het zijn houten mijlpaalkaarten. Gepersonaliseerd met de naam van je kindje. Voor iedere maand weer een eigen houten kaart. Hier gaan we nog leuke foto’s mee maken komend jaar!

Je krijgt de mijlpaalkaarten in een mooi katoenen zakje zo kan je ze goed bewaren. Je ontvangt in totaal 13 kaarten voor iedere maand een tot de eerste verjaardag en een ‘There I am…kaart.

De kaarten zijn van Feestjevanhout en je shopt ze HIER.

7U8A9622.jpg

Kartonnen letters

Deze vind je bij een grote winkel keten. Ze zijn namelijk van Xenos en ze kosten minder dan €2 per stuk. Ze zijn niet super groot en makkelijk ergens neer te zetten.

Ik vind ze erg leuk en de letters staan mooi op Vic zijn kamertje.

7U8A9623.jpg

Letterhuisjes

Deze mooie houten huisjes zijn van Woodenblocks. De letters erop zijn stickers en het huisje is mooi afgewerkt. Ze zijn erg klein en leuk om neer te zetten of te gebruiken voor een leuke foto.

Ze kosten €1,95 en de afmetingen zijn 9,5cm hoog, 5,5cm breed, 3cm dik.

Je shopt de letterhuisjes van Woodenblocks HIER.

7U8A9621.jpg

Punniknaam

De webshop Bliszkids stuurde een lief pakketje op voor de geboorte van Vic. Zijn naam en een regenboogje precies in de kleuren van zijn kamertje.

Wat staat het leuk en ben ik blij met dit cadeautje. Absoluut een aanrader en je shopt het HIER.

Naam huisje

Op Sophia’s kamertje staat al een aantal jaartjes dit gave huisje met haar naam. Ik kreeg hem ooit van Woodenblocks en vind hem nog steeds erg mooi. Het huisje is mooi afgewerkt en de kleuren blijven bij haar kamertje passen.

Je shopt de naamhuisjes HIER.

7U8A9630.jpg

Naam poster

Ook deze hebben we al weer eventjes. Maar ik blijf ze erg leuk vinden. De naamposters van By Bineke. Zowel Sophia als Thiago hebben ze en door de mooie lijst (van IKEA) is het een pronkstuk op het kamertje van Thiago.

De poster is van By Bineke en je shopt hem HIER.

7U8A9618.jpg

Hopelijk heb je weer wat leuke inspiratie op gedaan!

Liefs Sanne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s