Het geboortekaartje van Vic

Goede tips moet je delen! En vandaag deel ik weer heel graag een mooi bedrijf met jullie. Namelijk Made for Moments. De geboorte kaartjes van Vic komen namelijk van Made for Moments en wij zijn er super blij mee.

Kaartje uitzoeken

En dan beginnen we. Maar waar ga je beginnen?! Ik had op Instagram al gespeurd naar leuke kaartjes. Maar ook op de website van Made for Moments is genoeg inspiratie op te doen.

Heel veel verschillende kaartjes. Klassiek of juist super hip. Met een houten hartje of ster. Of juist heel gaaf met goud folie! En dat sprak me gelijk aan. Het goud folie is écht een toevoeging op zo’n kaartje. De folie is er niet alleen in goud maar ook in zilver en koper.

7U8A9792

Proefdruk

Op de website had ik twee verschillende kaartjes gemaakt en opgeslagen. Vervolgens liet ik ze thuiskomen als proefdruk. Zo konden we ze écht vasthouden en zien. En nog makkelijker een keuze maken tot ons perfecte geboorte kaartje.

Enveloppen en details

Ik kreeg bij de proefdruk gelijk een setje met mogelijke envelop kleuren toegestuurd. Super handig want zo konden we makkelijk een keuze maken welke enveloppen we het beste bij ons kaartje vonden passen.

Niet alleen de enveloppen passen goed bij het kaartje. Ook zijn er gave sluitzegels voor de enveloppen gemaakt om het kaartje af te maken. De adressen hebben we op een adres sticker laten drukken. Aanrader!! Zo past alles bij elkaar en je hoeft zelf niks te schrijven. Scheelt én tijd en is ook gewoon heel netjes.

Onze uiteindelijke keuze

En toen waren we eruit! Het perfecte geboorte kaartje voor Vic hebben we gevonden. We hebben gekozen voor een klassiek, rustig kaartje met goudfolie.

Toen Vic geboren was hoefde ik alleen nog maar zijn geboortedatum, gewicht, lengte en de tijd waarop hij geboren werd door te geven. De kaartjes werden gedrukt en we hadden ze daarna al snel in huis.

Onze ervaring met HipDesign

We hebben super veel leuke reacties gehad op ons kaartje en zijn er ook echt mega blij mee. Het contact met de medewerkers van Made for Moments verliep ook super fijn. Met al mijn vragen en ideeën kon ik bij ze terecht. Ze dachten steeds goed mee als ik iets wilde aanpassen. Heel erg fijn!

Ben je benieuwd geworden naar Made for Moments?? Kijk dan echt even op hun website. En volg ze op Instagram voor nog meer inspiratie.

Liefs Sanne

7U8A9502.jpg

Deze blog is tot stand gekomen door een samenwerking met Made for Moments.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s