Buutvrij voor de hele pot

Ken je dat nog van vroeger als je verstoppertje speelde? Buutvrij voor de hele pot werd er dan geroepen! Maar daar gaat deze blog niet over. Deze naam is namelijk ook een plek waar je heen kan gaan. Wij zijn er geweest en je leest in deze blog alles over deze toffe hotspot.

Een verrassing in Best

Ergens in Best, verscholen in de polder, ligt daar een plek. Een plek waar je kunt ontmoeten, inspireren, kunt genieten van lekkere koffie en een plek waar je gewoon even kunt zitten werken. Een plek waarvan je denk als je aan komt rijden, wat is dit??! Maar waar je verliefd op bent zodra je ook maar één stap binnen zet,

Buutvrij voor de hele pot heeft heel veel leuke, gezellige hoekjes. Allemaal even Instagram proof. Een leuk speelgedeelte voor de kindjes. Een echte kas waarin je toffe workshops kunt volgen of geven. Een pluktuin en nog veel meer. Ik kende de plek nog niet maar was gelijk onder de indruk.

Lekker eten en drinken

Naast het toffe interieur is er ook nog eens een heerlijk keuken. Ook aan onze mini’s is gedacht. Zo staan er voor de kleintjes onder andere kindertosti’s en kindercappuccino op de kaart. Maar ook heerlijke verse smoothies en sapjes vind je terug op deze kaart.

Planten asiel

Net voorbij de ingang is een hoekje, ik kwam erlangs terwijl ik mijn lieve baby in slaap wandelde en deel het graag met jullie. Want hoe leuk is dit bedacht! Een planten asiel. Je kunt er je oude of overbodige planten achterlaten er dan wordt er voor gezorgd.

Snuisterijen en bloemen

Je kunt er zelfs leuke items shoppen! Er is namelijk ook een soort van winkeltje in het pand. Met mooie unieke items. Houd je van bloemen? Koop dan gelijk een prachtig veldboeket hier.

7U8A9966.jpg

Praktische Informatie

Regelmatig organiseren ze verschillende workshops. Van yoga tot bloemschikken en van brood bakken tot een heus kinderkookcafe. Check hiervoor even de website.

Openingstijden
Woensdag 10.00-17.30 uur
Donderdag 10.00-17.30 uur
Vrijdag 10.00-17.30 uur
Zaterdag 10.00-17.30 uur
Zondag 10.00-17.30 uur

Buutvrij voor de hele pot
Heuveleindseweg 6 C
5684 NC Best
T. 0499-324997

Jullie lezen het, ik ben enthousiast en wij gaan hier zeker nog eens heen. Meer sfeer proeven? Check dan alle foto’s onder deze blog. Hier wil je toch naar toch?!

Liefs Sanne

7U8A9938

7U8A9930

7U8A9948

7U8A9956

7U8A9967

7U8A9981

Een gedachte over “Buutvrij voor de hele pot

  1. Carola Bijveld - Doodkorte zegt:

    Wat tof Sanne ! En super dichtbij. Ik kan dus weer een hotspot op leuke afstand op mijn lijstje zetten. Heb je ook foto’s van de speelhoek voor kinderen ? Ik ben nieuwsgierig wat ze kindjes te bieden hebben ?! Ik ben overtuigd ! Kan ik mijn kleine man oom overtuigen ?! ;).

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s