Spaarpotten van HoutvanAppel + winactie

Leuke kleine bedrijfjes met producten die echt nog met heel veel liefde en zorg voor je gemaakt worden. Ik heb al vaker gezegd hier op het blog dat ik er zo van hou. En vandaag heb ik weer een leuke voor jullie. Namelijk HoutvanAppel.

Over HoutvanAppel

HoutvanAppel is opgericht door Suzanne. Na jaren van werken als verpleegkundige in de psychiatrie durfde zei het aan om de stap te zetten. Stoppen met haar baan en zich helemaal richten op haar eigen bedrijf. En dat pakte goed uit want HoutvanAppel heeft inmiddels zoveel mooie producten in het assortiment! Zoveel mooie gepersonaliseerde producten. Van geboortetorens tot tassen. En van koffertjes tot spaarpotten.

Ik kreeg voor alle drie mijn kindjes een eigen spaarpot. Helemaal gepersonaliseerd met hun geboortedatum, geboorte gewicht, tijd en lengte. Deze kun je bestellen in ieder gewenste kleur. Ze hebben een mooi plekje gekregen bij ons in de woonkamer en Opa heeft er gelijk voor ieder iets in gedaan. 😉

7U8A0167

Winactie

Wil jij nou ook zo’n mooie gepersonaliseerde spaarpot winnen? Dat kan! Wat moet je doen?

Liefs Sanne

 

Deze winactie is in samenwerking met HoutvanAppel en wordt op geen enkele wijze gesponsord of ondersteund door Facebook of Instagram. Er is 1 winnaar maar je kunt voor een extra win kans meedoen op zowel Facebook als Instagram. Deze winactie loopt van 20 t/m 29 Maart. De winnaars van de win-week worden bekend gemaakt op 30 Maart.

5 gedachtes over “Spaarpotten van HoutvanAppel + winactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s