Zin om weer aan het werk te gaan + winactie

Alweer de vierde leuke winactie van deze win week. Dit keer een persoonlijke. Want ik geef namelijk zelf iets leuks weg. Ik heb weer zin om aan de slag te gaan nu mijn verlof er bijna op zit.

Einde zwangerschapsverlof

Zeven weken geleden ben ik bevallen van baby Vic. En ik weet nog zo goed dat ik tijdens mijn zwangerschap in November mijn laatste bruiloft deed. Daarna ging ik met verlof. Welverdiend en ik was er echt aan toe.

En ik heb echt genoten van de rust. Het voorbereiden op de komst van ons derde kindje. Vooral na zo’n druk bruidsseizoen was even niets doen heel erg fijn. Maar nu, een aantal maanden later kriebelt het echt weer. Ik kan niet wachten tot ik weer de liefste baby’s, de mooiste bruiden en de leukste families voor mijn lens mag hebben.

En omdat mijn verlof er bijna weer op zit en ik graag weer aan de slag ga geef ik met liefde een fotoshoot naar keuze weg!

Winactie Vol Liefde Fotografie

Wil jij een fotoshoot naar keuze winnen? Bijvoorbeeld met je gezin of juist een lifestyle newborn shoot? Doe dan zeker mee met deze winactie. Wat moet je doen?

Liefs Sanne

 

Deze winactie is in samenwerking met Vol Liefde Fotografie en wordt op geen enkele wijze gesponsord of ondersteund door Facebook of Instagram. Er is 1 winnaar maar je kunt voor een extra win kans meedoen op zowel Facebook als Instagram. Deze winactie loopt van 21 t/m 29 Maart. De winnaars van de win-week worden bekend gemaakt op 30 Maart.

 

3 gedachtes over “Zin om weer aan het werk te gaan + winactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s