Joee, wij eten de familiebox

Oooh jongens, ik heb weer iets ontdekt hoor. Ben er helemaal enthousiast over.. Ik, die laatst nog tegen een vriendin zei dat ik nooit zoiets zou doen. Want bla, bla, bla. Ik ben om. Het is echt een uitkomst en dan heb ik het over de Familiebox. Oh en dan mag jij hem ook nog proberen met 40% korting. (lees onderaan)

De Familiebox

De Familiebox bied de service dat je een box kunt samenstellen met gerechten die jij wil en die vervolgens bij je thuis bezorgd. Met alle ingrediënten en een handig recept kaartje.

7U8A0941.jpg

Ik zette even een aantal voordelen van de Familiebox voor je op een rijtje:

  • Elke week keuze uit 12 verschillende gerechten. (waarvan er standaard 4 vegetarisch zijn)
  • Niet meer zelf boodschappen doen.
  • Stap voor stap worden de gerechten uitgelegd.
  • Je leert nieuwe gerechten kennen.
  • Keuze uit variërende vlees en vissoorten.
  • Er is ook gedacht aan kindvriendelijke gerechten.

Ontvang je Familiebox

Alle verse ingrediënten worden tussen 17:00 en 22:00 gekoeld bij je thuis tot aan de deur bezorgt. In de ochtend van de levering krijg je een tijdsindicatie doorgestuurd, zodat je niet de hele avond zit te wachten.

Alle gerechten komen apart in een zak binnen zodat je ze gelijk gerecht bij gerecht kunt opbergen. Super handig!

Aan de slag

Ik moet dus eerlijk bekennen dat ik nooit een keukenprinses ben geweest. Er is een denkbeeldig lijstje met gerechten die ik eigenlijk steeds maak. Die lukken, het is vertrouwd en iedereen lust het hier. Ik wijk er bijna nooit vanaf want wat de boer niet kent…

Door de Familiebox wordt je gedwongen van zo’n lijstje af te wijken. Je leert weer nieuwe gerechten kennen En je komt er waarschijnlijk net als ik achter dat koken toch best leuk kan zijn!

Per week kun je zelf je box samenstellen. Uit 12 gerechten kun je kiezen. Op de website van de Familiebox kun je alles super handig en makkelijk samenstellen. En wil je een week niet mee doen? Geen probleem. Dan zet je die week gewoon uit. Geen vast abonnement maar gewoon per week bekijken of je wel of niet mee wilt doen.

Heb ik je al net zo enthousiast gemaakt als ik ben? Kijk dan snel op hun website! En vul deze code in: ‘kortingmetsanne‘ voor 40% korting!! Volgende keer deel ik mijn lievelings recept tot nu toe!

Liefs Sanne

Een gedachte over “Joee, wij eten de familiebox

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s