De Hoge Hoed in Julianatoren

Wij waren vandaag uitgenodigd door de Julianatoren om naar de opening van de nieuwste attractie te komen. En natuurlijk stonden de kindjes gelijk te springen toen we vroegen of ze weer wilde gaan. Hoe en wat de nieuwe attractie was en of we erin durfde lees je in deze blog.

De Hoge Hoed

Deze nieuwe ‘thrill ride’ attractie is speciaal voor de kids met stalen zenuwen! De vrijevaltoren is 10 meter hoog. Eenmaal plaatsgenomen, wordt je langzaam omhoog getakeld. Bovenin blijft het bakje even hangen, (IIIEEEEHH)  waarna het in een vrije val en draaiend om zijn as naar beneden stort!!

De Hoge Hoed vind je gelijk bij de entree van het pretpark. Je kan er niet omheen! En dat wil je ook niet. Want deze nieuwe attractie is er één die je moet proberen! Zelfs geschikt voor kindjes vanaf 90 cm. Wel onder begeleiding maar Thiago testte De Hoge Hoed graag voor jullie uit.

Durfde we erin?

Thiago wel. Die durft alles. Pas 2,5 jaar maar hij zat helemaal te glunderen. Samen met papa ging hij erin en hij wilde natuurlijk gelijk nog een keer. Sophia is niet zo’n durfal en omdat ik Vic aan het voeden was ben ik er ook niet in gegaan. Maar het koppie van Thiago is onbetaalbaar!

7P1A2464

Superleuke Lenteweken

Ook zijn nu weer de Superleuke Lenteweken. Namelijk van 19 april t/m 5 mei. Je kunt er kennis maken met Cas de Ranger! Hij is onderzoeker en stoomt je in zijn show klaar om op avontuur te gaan. Dit kan je meteen in de praktijk brengen in zijn eigen experience: een spannend bospad waar je heel veel kan ontdekken over planten, bomen en dieren die leven in de bossen rond Kinderpretpark Julianatoren.

Julianatoren is vanaf 19 April dagelijks geopend van 10:30 tot 17:00 uur. Meer informatie vindt je op de website. Wij hebben het echt weer heerlijk gehad. Wat is het toch een mooi en leuk park.

Steeds als ik er stories van op mijn Instagram plaats krijg ik meerdere keren de vraag of dit park geschikt is voor hele kleintjes. Mijn antwoord is JAA! Thiago is 2,5 en Sophia 4,5. Voor beiden zijn er super veel leuke attracties. Bijna overal mogen ze allebei in. Ze vinden het er geweldig en eigenlijk is de dag bij ons altijd zo om. We hebben dit keer weer niet alle attracties kunnen doen. Zoveel zijn het er!

Dus zeker gaan. 😉

Liefs Sanne

 

 

7P1A2491

7P1A2504

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s