Dagje Burgers Zoo met Ticketveiling

Wie vind dit nou niet leuk. Samen naar de dierentuin. Wij vinden het heerlijk en bezoeken ieder jaar wel een ander park. Dit keer brachten we een bezoekje aan Burgers Zoo en dat allemaal dankzij een veiling die we wonnen op de Ticketveiling app!

Burgers Zoo

Ik was hier al wel eens geweest maar dit was zo lang geleden dat ik eigenlijk niet meer precies wist hoe het park eruit zag. Tijd om weer samen op avontuur te gaan! We kozen van te voren ieder een dier dat we zouden zoeken. Als een soort speurtocht. Sophia wilde graag de Zebra’s zien. Thiago de Leeuwen, papa de Vogelspin en ik een Haai. We hebben door alle delen  van het park de dieren gevonden.

De grote nieuwe speeltuin

Nog gloednieuw in het park en dubbel en dwars goedgekeurd door onze kindjes. De nieuwste speeltuin. En ik moet zeggen, hij is ook echt super leuk. We zijn er dan ook twee keer heen gegaan en de kindjes hebben zich hier super vermaakt.

7P1A2639

Ticketveiling

We wonnen dit te gekke uitje met een veiling op Ticketveiling. Ik was op zoek naar iets leuks om te doen met de paasdagen. Er is op Ticketveiling genoeg leuks te vinden. Van vakanties tot dagjes weg. Of een heerlijke high tea. Wij hadden al snel het dagje dierentuin op het oog en voor een top deal konden we met ons gezin op pad!

Sowieso mag je me wakker maken voor het winnen van een veiling. Om in spanning te wachten of jij de hoogste bieder bent. En dan super blij zijn als je de veiling gewonnen hebt en voor een top prijs iets leuks kunt doen! Waarom meer betalen als het niet altijd hoeft? Heb jij de app van Ticketveiling al? Je download hem HIER. En met de code: SANNE05 ontvang je ook nog eens €5 korting.

Liefs Sanne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s