The Birth Poster – Mijn mooie baby’s aan de muur

Ze zijn passend in ieder interieur. Tijdloos. Persoonlijk en ze hebben een hoog Instagram gehalte. Ik heb het over The Birth Poster. 

Wat maakt The Birth Poster nou zo bijzonder?

De poster is een concept dat je kunt personaliseren tot een poster speciaal voor jouw kindje. De baby op de poster is namelijk schaal 1:1 met jouw eigen kindje. Onderaan staan de gegevens van jouw kindje. De naam, het gewicht en de lengte. En zo is iedere poster uniek! Vooral met meerdere posters zoals wij dus hebben, is het verschil tussen de baby’s zo leuk om te zien!

Over The Birth Poster

The Birth Poster vind zijn oorsprong helemaal in Stockholm, Zweden. In 2013 werd hij door het getrouwde stel Evelina en Gustav Westman ontworpen. En inmiddels wordt de poster verkocht in maarliefst 95 landen!

Verschillende opties

De poster is te bestellen in meerdere opties. Zo kun je kiezen voor de geschetste lijnen. Of één strakke lijn. En ook de achtergrond kleur is in verschillende opties te bestellen. Wit, creme, roze of zwart. Veel verschillende opties en dus kun je hem passend maken voor jouw interieur!

7U8A0249.jpg

7P1A2720

Ook bestellen? Op de website van The Birth Poster is de poster heel makkelijk te bestellen en maken. Met de code: SANNE15 ontvang je nu 15% korting (geldig tot 08-05-2019)

Ik ben er super blij mee en vind het zo bijzonder om mijn drie kindjes zo aan de muur te zien. Wat vind jij van The Birth Poster?

Liefs Sanne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s