Ons familieportret van Ideeën studio

Met het groeien van ons gezin werd het tijd voor een nieuw familieportret. Een tekening speciaal op maat gemaakt. Wij kozen ervoor om dit te laten maken door Ideeën Studio.

Persoonlijk en mooi

Je eigen op maat gemaakte tekening. Wie wil dat nou niet. Samen met de meiden van Ideeën Studio aan de slag gaan op je eigen portret te ontwerpen. Je kunt zelf doorgeven wat je graag aan zou willen en de meiden gaan er voor je mee aan de slag.

Zo heeft Thiago zijn schattige gele jasje aan en ik mijn fijne streepjes jurk. Zelf Kees konijn en onze hond Baco hebben een mooi plaatsje gekregen op het familieportret. En ze horen er natuurlijk ook bij dus dat maakt het helemaal af. Dit is mijn gezin! Echt een Huisje vol Liefde toch?

huisjevolliefde

 

Ideeën studio verteld

‘Liefde in een lijstje! Het leukste cadeautje om te geven of te krijgen. Sinds 2013 werken wij als duo samen onder de naam Ideeën Studio. Als allround creatives geven wij samen mooie projecten en concepten een vorm. Onze producten vinden wij pas af als het klopt en iemand er heel blij van is geworden. Deze skill hebben wij ook verwerkt in een van onze eigen concepten (sinds zomer 2017 hard gegroeid): de geïllustreerde portretten! Heel persoonlijk en op maat gemaakt, de belangrijkste details naar boven gehaald om je er in te kunnen herkennen. Deze herkenning maakt onze portretten echt een plaatje van de mensen hun leven op dat moment. Ook super leuk om te zien, is hoe het portret nu mee loopt met de levenspaden. Zo komen de mensen terug voor aanpassingen en uitbreidingen van hun portret maar ook zeker met andere persoonlijke vormgeef vragen vanuit hun expertises en werkzaamheden. Wij denken dan graag mee aan het verkondigen van de boodschap! Denk aan een nieuw huis, een kindje erbij, trouwen of een ander viermoment, eventueel verwerkt op een postkaartje, nieuwe print in lijst en of … De vormgeving van o.a. de bijzondere momenten groeit met ons mee, en is voor ons dus heel speciaal, iedere keer weer!hvll

Let’s make ideas happen!’

Liefs, Jamie en Kiki

Naast je eigen gepersonaliseerde illustratie bieden deze meiden nog veel meer moois aan in hun webshop. Zo kun je je illustratie in een mooie lijst kopen of de te gekke gepersonaliseerde poppetjes uit hout. Die staan gelijk hoog op mijn wishlist!

Ben je nou nieuwsgierig geworden of wil je zelf ook zo’n mooi portret laten maken? Neem dan een kijkje op  de website van Ideeën Studio. Of volg de meiden op Instagram.

Liefs Sanne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s