De houten kisten van Woodenblocks + winactie

Ik denk dat ik dit één van de leukste items vind van de laatste tijd. Je kunt er namelijk van alles van maken! Of beter gezegd, van alles in doen. Ik heb het over de houten kistjes van Woodenblocks.

De kistjes

Wordt het een geboorte kist met allemaal spulletjes van jouw kleintje? Spulletje die je voor altijd wilt bewaren? Zoals de echo’s, de navelstrengklem of het allereerste pakopiekje. Of maak je er een knutsel werkjes kist van? En bewaar je er alle knutsels in? Met de houten kistjes kun je alle kanten op.

En zo ook met de deksel. Want wil je een kopie van het geboorte kaartje? Of ga je ook voor een naam en print zoals dit fantastische kistje voor Sophia?

Woodenblocks

Een webshop gerund door een echte momboss, namelijk Rian. Mama van kleine Lewis en ze is weer zwanger. We volgen elkaar al heel lang en ik heb er bewondering voor hoe ze het allemaal doet.  Sinds 2012 runt ze haar webshop. Ze maakt handgemaakte fotoblokken (ook een aanrader!!) en kraamcadeautjes en echt de meest mooie houten producten!

woodenb

Winnen

Wil jij nou ook zo’n gepersonaliseerd kistje winnen? Dat kan!

Deze winactie loopt van 4 Juni t/m 12 Juni. De winnaars van de win-week worden bekend gemaakt op 13 Juni hier op het blog.

Liefs Sanne

 

Deze winactie is in samenwerking met Woodenblocks en wordt op geen enkele wijze gesponsord of ondersteund door Facebook en Instagram. Er is 1 winnaar maar je kunt voor een extra win kans meedoen op zowel Facebook als Instagram.

2 gedachtes over “De houten kisten van Woodenblocks + winactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s