Elektrisch kolven met Lansinoh + winactie

Alle drie mijn kindjes heb ik borstvoeding kunnen geven. En de jongste Vic krijgt het nog steeds. Ik ben dan ook een groot voorstander van deze manier van je kindje voeden.

Helaas gaat het niet bij iedereen zo makkelijk of zijn er moeders die het gewoon liever niet willen geven. Deze blog is niet om iemand voor het hoofd te stoten of om keuzes te beïnvloeden. Naast dat het een feit is dat borstvoeding beter is voor een baby dan kunstvoeding vind ik wel dat een blije mama, dus een mama die bewust kiest voor een bepaalde keuze ook een blije baby heeft. Doe waar jij je goed bij voelt!

Dat gezegd hebbende betrek ik het weer tot mezelf. Ik geef inderdaad borstvoeding. Inmiddels al aan mijn derde kindje en in totaal al ruim 25 maanden. Nu Vic 4 maanden oud is begin ik weer met werken. Aan de ene kant heel fijn en aan de andere kant moet ik nu mijn baby missen!

Weer aan het werk

Toen ik Thiago borstvoeding gaf en weer bruiloften ging fotograferen ben ik gestopt met overdag borstvoeding geven. Thiago was toen al 9 maanden oud en ik vond het prima om af te bouwen. Nu ik weer begin te werken na mijn verlof van Vic, komen dus ook de bruiloften weer. Vic is pas 4 maanden oud en ik wil nog lang niet stoppen met borstvoeding. Dus dat wordt kolven!

De elektrische borstkolf van Lansinoh

Wat het fijne aan deze kolf is dat je hem overal kunt gebruiken. De kolf heeft verschillende standen en maakt weinig geluid. De kolf is licht van gewicht en ideaal voor moeders die veel onderweg zijn.

TIP: Lansinoh heeft een leuke promotie die ik nog graag even benoem. Bij aankoop van dit product krijg je €20 cashback tussen 6/5 & 31/12.

Winactie

Wil jij nou ook een elektrische borstkolf van Lansinoh winnen? Dan kan want ik mag er één weggeven. Wat moet je doen?

  • Geef onder de Facebook en/of Instagram post aan dat je mee doet.
  • Volg Huisje vol Liefde en Lansinoh op Instagram.
  • Of volg Huisje vol Liefde en Lansinoh op Facebook.
  • Tag minimaal 2 vriendinnen/vrienden die ook van deze leuke actie (en win-week) moet weten.

Deze winactie loopt van 5 Juni t/m 12 Juni. De winnaars van de win-week worden bekend gemaakt op 13 Juni hier op het blog.

Liefs Sanne

7U8A0104

Deze winactie is in samenwerking met Lansinoh en wordt op geen enkele wijze gesponsord of ondersteund door Facebook en Instagram. Er is 1 winnaar maar je kunt voor een extra win kans meedoen op zowel Facebook als Instagram.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s