De Instacursus Alles Kids! + winactie

De wat? Nou een Instagram cursus voor moeders met kinderen onder de 6 jaar, die op zoek zijn naar meer rust, overzicht en grip op hun dagen! Dat wilde ik natuurlijk wel en dus melde ik me aan.

Hoe het werkt?

Zodra je je hebt aangemeld wordt je toegelaten tot de Instagram pagina. Daar staan de cursusdagen in Hoogtepunten. Ze staan in genummerde cirkels bovenaan in het account, zoals je hieronder kunt zien. Het zijn vijf dagen van ongeveer 60 foto’s en stories met herkenbare verhalen, oefeningen en tips. Het kost je zo’n 15 minuten per dag om te bekijken.

Bijbehorende werkbladen kun je downloaden via een speciale link die je ook in de bevestigingsmail vindt. Als je hiermee aan de slag gaat, ben je wat meer tijd kwijt; zo’n anderhalf uur voor de hele cursus.

Vanaf het moment van toelating, heb je een maand lang toegang tot het account. Je kunt de cursus dus op je gemak volgen waar en wanneer het jou uitkomt.

Cursus_deze.jpg

Klinkt makkelijk he! En laten we eerlijk zijn. Willen we niet allemaal wat meer overzicht, rust en structuur in ons leven? Ik in ieder geval wel en ben blij dat ik door de handige tips nu ook meer structuur en rust kan toepassen binnen ons gezin.

DSC000

Winnen

Wil jij nou ook zo’n Instacursus winnen? Dat kan want namens Alles Kids mag ik er één weggeven!

  • Geef onder de Facebook en/of Instagram post aan dat je mee doet.
  • Volg Huisje vol Liefde op Instagram.
  • Of volg Huisje vol Liefde op Facebook.
  • Tag iemand die ook van deze leuke actie (en win-week) moet weten.

Deze winactie loopt van 7 Juni t/m 12 Juni. De winnaars van de win-week worden bekend gemaakt op 13 Juni hier op het blog.

Liefs Sanne

Deze winactie is in samenwerking met Alles Kids en wordt op geen enkele wijze gesponsord of ondersteund door Facebook en Instagram. Er is 1 winnaar maar je kunt voor een extra win kans meedoen op zowel Facebook als Instagram.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s