Landal Het Vennenbos

Door het drukke trouwseizoen dat ik nu heb, konden we niet anders dan iets eerder dan de zomervakantie officieel begint al op vakantie te gaan. En wat hadden we geluk! Want we hadden gewoon heerlijk weer! We verbleven in het mooie park Het Vennenbos van Landal. En hoe dat park beviel lees je in deze blog.

Het park

Dat het park ooit van Centerparcs is geweest heeft zijn sporen nagelaten. Want ik vind dit toch wel één van de mooiste parken van Landal en met alle gemakken zoals je ze ook kent bij Centerparcs. Het park heeft bijvoorbeeld een Park Plaza. Die overigens de afgelopen jaren super mooi is verbouwd. Je vind er een buffet restaurant, friettent, een brasserie, ijssalon, speelhal, winkeltjes en een pizzaria.

Het park heeft een subtropisch zwembad dat echt leuk is voor de kindjes. Ook hier zijn ze aan het uitbreiden met een groot stuk. Je kunt op het park bowlen, midgetgolven en er is een kinderboerderij en kidsclub. En er is ook een hele grote binnen speeltuin die helemaal vernieuwd is en ongeveer nu weer zal openen.

Bollo en de kidsclub

Het mascotte van het Vennenbos is natuurlijk Bollo. Maar ook Puk & Pelle vermaken de kindjes. Je kunt naar de kidsclub en lekker spelen en knutselen maar ook naar bijvoorbeeld de kids bingo. Waar Sophia nog een mooie prijs won! Zelfs nu we thuis zijn blijft Bollo nog dagelijks het gespreksonderwerp!

De gerenoveerde huisjes

Het is geen geheim dat in de meeste parken van Landal en Centerparcs de huisjes nodig aan een update toe zijn. Nou dat is in de huisjes van Het Vennenbos al gebeurt! Het huisje heeft een frisse uitstraling met zachte kleuren.

De mooie keuken is voorzien van een vaatwasser en de nieuwe badkamer heeft een grote inloopdouche. Persoonlijk vind ik het heel jammer dat hierdoor de ligbaden eruit zijn gehaald. Juist in bad spelen met de kindjes is voor mij vakantie aangezien wij thuis geen bad hebben. Ondanks dat is het een fijn huisje met alle gemakken en is het schoon.

We hebben echt een heerlijk midweek op het Vennenbos gehad. Voor het tweede jaar op rij al want vorig jaar zijn we ook geweest. En de kans is groot dat we volgend jaar weer gaan. TIP: Geef bij het boeken een voorkeursligging aan dicht bij de Plaza. Hier betaal je wel extra voor maar dit voorkomt wel dat je niet aan de rand van het park zit en steeds lang moet lopen. Of je moet aan het trainen zijn voor een marathon. Dan vooral niet doen.

Liefs Sanne

 

Deze vakantie is op eigen initiatief en niet gesponsord door Landal. Maar mochten jullie meelezen: de volgende vakantie mag natuurlijk best gesponsord worden. 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s