Jul en Julia zomerweken in De Julianatoren

Afgelopen week mochten we weer komen genieten in de Juliana Toren. De kindjes vinden het er echt heerlijk en wij genieten dus net zo hard mee. Wat wij nou zo leuk vinden en wat meer over de Jul en Julia zomerweken vertel ik je in deze blog.

Wat vinden wij nou zo leuk aan de Julianatoren?

Met de Efteling om de hoek en toch 5 kwartier moeten rijden naar de Julianatoren zou je niet denken dat we hier vaak te vinden zijn. Maar toch gaan we zo’n 3 keer per jaar naar de Julianatoren. De kinderen vinden het er echt heel erg leuk en eigenlijk is het een totaal ander park dan de Efteling. Het park is relatief klein maar er zijn zóveel leuke attracties. En allemaal zijn ze geschikt voor kleine kindjes. Sophia (4jaar) kan in alle attracties alleen en vind dat natuurlijk geweldig. Doordat het park zo klein is, is het redelijk overzichtelijk. Ook heel fijn.

De Jul en Julia zomerweken

Speciaal in de zomer zijn de Jul en Julia zomerweken in het park. Dat betekent dat je op 27 juli en op 3, 10, 17 en 24 augustus extra lang kunt genieten van je favoriete pretpark want dan is de Julianatoren open tot 20:00 uur. Verder zijn er tijdens de zomerweken extra shows om van te genieten. Denk aan een Mexicaanse dansshow, Limbodansen met meneer Kaasschaaf, Jul’s Wild West show, Dino en Dina zomer bouwspel, Cas de Ranger live en zelfs live koken met mevrouw Suikerspin. Kijk zeker even op de website van De Julianatoren voor meer informatie.

Gratis Parkeren

Leuk bijkomend feitje. Vanaf dit seizoen is het gratis parkeren bij de Juliana Toren. Is het druk en is het parkeerveld voor het pretpark vol dan wordt je naar een parkeerveld verderop geleid. Vanaf daar pak je dan de Jul en Julia bus naar het pretpark. De bussen zijn roze en blauw en de voorpret begint voor de kindjes al in de bus.

Liefs Sanne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s