Een weekend naar De Zilte Melis

Afgelopen weekend ontdekte we weer een mooi stukje Nederland. We mochten komen logeren bij De Zilte Melis in Meliskerke (Zeeland). En hoe dit beviel lees je hier!

De Zilte Melis

Een Bed & Breakfast in het mooie Zeeland. De Zilte Melis is pas geopend sinds December 2018. Prachtig verbouwd en unieke mooie kamers. De Zilte Melis heeft een hoofdgebouw met 5 mooie kamers. Allemaal met een eigen stukje terras én wellness. Ernaast heb je, wat vroeger de garage was, nu een prachtig verbouwde familie kamer. Genaamd ‘T Schuurtje. In ’t Schuurtje verbleven wij afgelopen weekend. Een huisje met twee slaapkamers, een woonkamer/keuken en eigen badkamer. Door het campingbedje konden wij er makkelijk met z’n vijven in verblijven.

Welkomstpakketje

Hoe kom je nou leuker aan dan met een Zeeuws welkomstpakketje? Juist, niet! En dat hebben ze bij De Zilte Melis goed begrepen want er staat een super leuk pakketje voor je klaar met Zeeuwse babbelaars, plaatselijke sapjes en echte Zeeuwse wafels. Dat niet alleen. De koelkast is ook al gevuld met flesjes water voor de eerste dorst. En er is voldoende koffie en thee te vinden.

Leuke plekjes ontdekken in Zeeland

Zeeland heeft me oprecht echt verrast. Voor ons is naar het strand gaan een uitje dat we vaak maar één keer per jaar doen. Zoutelande is maar op 3 kilometer van De Zilte Melis. Nu konden we er dus steeds even heen en dat was heerlijk! Helaas was het dit weekend niet echt strandweer en dus hebben we nog veel meer mooie plekjes ontdekt. Zo zijn we naar Het Arsenaal in Vlissingen geweest. (Daarover komt later deze week een blog online) We zijn gaan spelen en eten bij De Jonge Johannes, Hof Poppendamme, De Meerpaal en Klok’uus (Ook hier komt nog een blog van online.) Allemaal echt hele leuke plekjes die ik zelf als tip kreeg en graag als tip doorgeef aan jullie.

‘Ik ben blij dat je hier bent. Blij dat je hier bent.’ – BLØF

7U8A5614

7U8A5476

Praktische Informatie

De Zilte Melis is een B&B. Er zit dus geen eten bij inbegrepen. Maar je hebt wel een eigen keukentje en tegenover De Zilte Melis vindt je een slager en bakker en ernaast een dorpse supermarkt. Genoeg in de buurt dus.

De Zilte Melis is echt een perfecte plek om een weekend te verblijven. Er zijn zoveel leuke dingen in de omgeving te doen en zelfs al blijf je in het huisje dan nóg is het heerlijk. Het huisje beschikt over WIFI en heeft vele luxe aspecten. Zo is er een vaatwasser in de keuken en staan er in de badkamer Rituals producten voor je klaar. ’t Schuurtje beschikt over zowel verwarming als airco en is hier door geschikt voor de Zomer en Winter!

Je auto kun je veilig kwijt op de binnenplaats en je krijgt een eigen afstandsbediening voor de poort. Ook heeft De Zilte Melis een eigen Wellness met stoomcabine en sauna. Deze deel je met de andere kamers. Je kunt je voor een dagdeel inschrijven en op dat dagdeel is de Wellness helemaal voor jou alleen beschikbaar.

Heb ik je nu nieuwsgierig gemaakt? Dat snap ik best! Je vindt meer informatie over De Zilte Melis op hun website. En volg jij ze al op Instagram? Wij hebben het er oprecht heerlijk gehad en gaan er heel graag nog een keer terug naar toe!

Liefs Sanne

Deze blog is gebaseerd op een eerlijke review in samenwerking met De Zilte Melis

Een gedachte over “Een weekend naar De Zilte Melis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s