Het Arsenaal

Tijdens ons weekendje in Zeeland bezochten we vele mooie plekjes. Als tip kreeg ik meerdere keren te horen dat Het Arsenaal een leuke plek was voor kindjes. En dat gingen wij onderzoeken!

Het Arsenaal

Een leuk en leerzaam uitje met een grote verzameling aan zeedieren. Dat lees je op de website van Het Arsenaal. Ik had verder echt geen idee wat we aan gingen treffen. Als je aankomt ziet het er al leuk uit. Aan een klein haventje in het mooie Vlissingen. Ook de 45 meter hoge Arsenaal toren is niet te missen. Helaas konden we daar die dag niet in ivm windkracht 7.

Als je binnen komt zie je dat Het Arsenaal verdeeld is over verschillende verdiepingen. Op de onderste verdieping ontdek je de onderwater wereld. Verschillende aquariums met heel veel verschillende vissoorten. Je kunt zeepaardjes en kwallen van heel dichtbij bekijken. Er is een onderzeeër en er is ook een bassin waar je roggen kunt aaien. Er is ook een bak met visjes die aan je hand gaan knabbelen. Je mag je hand er ook echt in steken. Dit vond Sophia maar wat interessant en spannend!

Op de verdieping erboven kunnen de kindjes heel leuk spelen en is er een eetgelegenheid. Hier hebben we rustig een kop koffie gedronken terwijl de kinderen lekker konden spelen. Er zijn nog veel meer dingen te ontdekken en beleven. De kindjes werden geschminkt door een echte piraat en er was een bioscoopfilm en scheepssimulator

Praktische Informatie

Het Arsenaal is leuk voor kindjes van 2 jaar of ouder. Het is leuk om de onderwater wereld te zien. En er valt heel veel te ontdekken over de piraten. Hierdoor is het misschien op sommige stukjes spannend voor de hele kleintjes. Voor een dagdeel is het heel leuk. Voor een hele dag misschien net te lang.

Kinderen tot en met 2 jaar zijn gratis. Vanaf dan is de toegangsprijs €14,50. Meer informatie over Het Arsenaal vind je hier.

Liefs Sanne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s