Een bezoekje aan Klok’uus in Zeeland

Tijdens ons laatste weekendje in Zeeland werd ik uitgenodigd door eigenaresse Evy om langs te komen bij Klok’uus. Aangezien dit toch op de route naar huis lag hebben we besloten hier inderdaad langs te gaan en hoe dit was lees je in deze blog!

Klok’uus

Vijftien jaar geleden was Klok’uus nog een boerderij met appel- en peerboomgaarden. Vandaag de dag is Klok’uus een groot bedrijf met zoveel mogelijkheden. Eigenlijk weet ik niet eens waar ik moet beginnen. Zoveel mogelijkheden heb je hier. Zo is er een grote binnen en buiten speeltuin. Dit maakt Klok’uus echt perfect om te bezoeken met je kindjes. De grote buitenspeeltuin bevat o.a. trampolines, sprinkussens, een speeltuin, skelterbaan en een ren met konijnen. Dan is er nog een klimparcours en binnen vind je een grootte speelhal. Een plek waar de kindjes zich super vermaken. Doordat er zowel binnen als buiten speelgelegenheden zijn is Klok’uus geschikt voor een zonnige maar ook voor een regenachtige dag.

Ook verleent Klok’uus zich perfect voor een feestje. Een bruiloft of kraamborrel. Alles is hier mogelijk. Maar ook zakelijk vergaderen is hier mogelijk. Voor ons is Klok’uus een uurtje rijden. Jammer, want als het dichterbij was dan had ik hier regelmatig komen werken terwijl de kindjes konden spelen. Daar is de locatie namelijk ook perfect voor!

7U8A5683

Lekker hapje eten en prachtig interieur

Wat eigenlijk gelijk op valt als je binnen komt is het mooie interieur. Het is echt een fijne plek met mooie hoekjes en perfect gestylde zitjes. Zowel binnen als buiten zit je heerlijk en we besloten dan ook hier een hapje te eten. Genoeg keus en lekkere gerechten voor de kindjes en voor de ouders. Ook het personeel is erg vriendelijk. Iets waar ik vaak op let aangezien ik jaren in horeca heb gewerkt. Vriendelijk personeel is niet meer overal te vinden. Hier hebben ze het gelukkig wél goed begrepen.

7U8A5707

7U8A5712

Lekker spelen aan tafel

Kleine Vic kon ook fijn aan tafel spelen. Zo hadden wij als ouders echt even onze handen vrij voor een heerlijke smoothie en warme kop koffie. Heel fijn en super leuk dat er ook zo aan die hele kleintjes is gedacht. Vic is nu 6 maanden en stil zitten is er niet meer bij. Maar echt kruipen of zelf spelen is ook nog lastig. Dit was dus perfect voor hem en hij vond het helemaal prachtig.

7U8A5711Praktische Informatie

Klok’uus organiseert ook speciale evenementen zoals speeddaten. Of wil je gewoon genieten van een wijntje op het terras? Dan zijn de dagen met live muziek misschien wel perfect voor jou!

De toegangsprijzen zijn als volgt:
< 2 jaar: gratis
2 t/m 15 jaar: €7,75
>15 jaar: gratis

Maar kom je na 17.00 binnen en wil je een hapje eten, dan is de entree gratis! Meer informatie over Klok’uus (zoals het adres en de openingstijden of de datums waarop er live muziek is) vindt je op hun website. En volg je ze ook al via Instagram? Wat ons betreft een absolute HOTSPOT! Een echte aanrader en we komen er zeker nog eens terug. Bedankt voor de uitnodiging Evy!

Liefs Sanne

 

Deze blog in NIET gesponsord en gebaseerd op een eerlijke review.

Een gedachte over “Een bezoekje aan Klok’uus in Zeeland

  1. Monique zegt:

    Leuk om te lezen. Wij wonen er zo’n 10minuutjes vandaan. We hebben het dan ook zien veranderen van simpele speelboerderij tot hetgeen het nu is.

    Grappig dat je schrijft dat het wel ver is voor jullie; wij zijn eens tijdens de paasbrunch aan de praat geraakt met mensen uit Breda. Zij kwamen hier regelmatig, omdat het niet zo’n typisch krijspaleis is. 😊

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s