De groenste kinderwagen ter wereld

Wie ons volgt op Instagram heeft het vast al gezien. Sinds een tijdje gebruiken wij voor Vic de Greentom kinderwagen. Omdat ik er steeds vragen over krijg deel ik vandaag een blogje over onze groene kinderwagen.

De groenste kinderwagen ter wereld

‘Greentom wil de beste buggy van de wereld maken. Het resultaat is de duurzaamste, veiligste, handigste en lichtste kinderwagen van de wereld. Een beter begin kan niet! De Greentom kinderwagen is vernieuwend tot in de kleinste details, gemaakt van gerecycled polypropyleen en super lichtgewicht.’ – bron: website Greentom

Ik kan dit alleen maar beamen, een kinderwagen die super licht is in gewicht. (7 kilo om precies te zijn) Makkelijk stuurt en makkelijk mee te nemen is. Dat deze kinderwagen duurzaam is, veilig is en handig is zijn drie dingen die voor mij heel belangrijk waren in onze zoektocht naar de perfect buggy.

We gebruiken de kinderwagen nu dagelijks. Ik vind hem zelf fijner dan onze Mutsy kinderwagen en als ik eerlijk ben ook een stuk mooier. De kleuren matchen vaak met mijn outfit en Vic ziet er gewoon stoer uit in zijn mooie kinderwagen. De Greentom heeft drie verschillende modellen. Zo heb je voor iedere leeftijd/fase een passende kinderwagen.

greentom

Alle kleuren van de regenboog

Weetje wat ik nou echt een groot plus punt vind van de Greentom? Je kunt hem helemaal zelf samenstellen qua kleur. Zo maak je je eigen Greentom helemaal passend bij jullie. Wij kozen voor een stoer zwart frame met een donker groene zitting. Maar ook oker geel, blauw, roze of helemaal zwart zijn opties. Heerlijk toch dat je dit gewoon heel handig op de website kunt samenstellen! Je kunt kiezen uit 3 frame kleuren en 14 stofkleuren. De stof is ook nog eens wasbaar en makkelijk uitneembaar. Kom maar op met die koek kruimels!

Groener dan groen

De eerste Greentom kinderwagen werd in 2014 geïntroduceerd en wordt nu verkocht in meer dan 30 landen wereldwijd. Het frame van deze kinderwagen is volledig gemaakt van recycled plastic en bio-plastic, waardoor de Greentom de groenste kinderwagen ter wereld is.

Duurzaam en goed voor het milieu. Punten die iedereen belangrijk zou moeten vinden. De Greentom producten bevatten geen BPA, PVC, en ftalaten en zijn niet giftig. het chassis is gemaakt van gerecycleerd post-consumer polypropyleen en de stoffenset is gewoon gemaakt van gerecycleerde PET-flessen. Hoe tof dat je nu een nieuw product hebt van jouw ingeleverde frisdrank fles!

Je snapt nu waarom wij voor deze kinderwagen hebben gekozen en hopelijk heb ik met deze blog een hoop vragen beantwoord. Op de website van Greentom lees je er nog eens alles over. En kun je de gave kleuren eens bekijken. Denken jullie ook aan de toekomst en ga je voor Greentom?!

Liefs Sanne

7U8A8836

7U8A6279

7U8A4019

7U8A5566

2 gedachtes over “De groenste kinderwagen ter wereld

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s