Nieuwe collectie van Nicolette X Shoeby

Gisteren was het dan zover. De lancering van de nieuwste collectie van Nicolette van Dam in samenwerking met Shoeby. Het evenement werd gehouden in de Westerliefde in Amsterdam en samen met vriendinnetje Marit was ik erbij!

Alweer de 4e collectie

Alweer de vierde collectie voor Nicolette. Na een Back to School, Mini-Me Partycollectie en Candyland collectie is het nu tijd voor een School Rocks collectie. De collectie is ook weer zo ontworpen dat alle items heel goed met elkaar gecombineerd kunnen worden. De nieuwe collectie is toch net weer een beetje anders dan de voorgaande collecties. Maar nog steeds herken je de stijl van Nicolette erin. En dat maakt hem gewoon wéér heel leuk!

Omdat er bij de vorige collectie veel vraag was naar grotere maten zijn de maten nu van 98/104 tot 146/152. Daarnaast zijn de jeans, het leatherlook jasje en de rock&roll sweater ook verkrijmaar in damesmaten!! Dat wordt weer Twinnen!! Deze collectie bevat leuke sweaters, rokjes, een gave jeans, jasjes en nog zoveel meer leuks.

abc.jpg

De lancering party

Voor de tweede keer mocht ik bij een lancering zijn van Nicolette van Dam en weer was het fantastisch. De locatie was prachtig en paste net als de vorige keer perfect bij de collectie. Na binnenkomst werden we al gelijk verwend met een lekker drankje en werden we gelijk leuk ontvangen door Nicolette zelf.

De modeshow was anders dan normaal. De meiden hadden namelijk een super gave dans in plaats van gewoon lopen. Zo was gelijk goed te zien dat de kleding meer dan geschikt is om lekker in te spelen en dansen. Daarna konden we nog lekker genieten van een heerlijke lunch en gingen we naar huis met een item uit de collectie en tas gevuld met goodies. Wat een heerlijke lancering en wat een prachtige collectie. Vanaf nu te koop in de winkels bij Shoeby en op de website.

Liefs Sanne

Een gedachte over “Nieuwe collectie van Nicolette X Shoeby

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s