De fotoboeken van Instawall

De prachtige wanddecoraties van Instawall kennen we natuurlijk allemaal al. Ik schreef er zelfs al eerder een blogje over. Maar de fotoboeken waren voor mij nieuw. En aangezien ik van alles houd dat met fotografie te maken heeft wilde ik deze fotoboeken natuurlijk heel graag testen voor jullie!

Instawall

Blader door je favoriete foto’s, opnieuw en opnieuw. De fotoboeken van Instawall zijn mooi in hun eenvoud. De kenmerkende stijl die je in de wanddecoratie ziet zie je ook terug in de boeken. Less is more en ik vind de boeken echt heel mooi qua lay-out.

Zo eenvoudig kan het zijn

Kies één van de visuele ontwerpen in de online tool, laat jouw foto’s automatisch invullen of kies zelf voor de indeling. Je hoeft geen programma te downloaden en kunt het project tussentijds gewoon online opslaan. Ik vond het programma heel makkelijk te gebruiken en alles wijst zichzelf. Tussendoor kun je je ontwerp ook opslaan. Super fijn!

instaa

Praktische infomatie

De boeken zijn verkrijgbaar vanaf €29,99 en zijn super snel in huis! Namelijk binnen 3-4- werkdagen. Je kunt 24 tot 200 pagina’s gebruiken. Het boek is te bestelling in Medium (21x21cm) en Large (30x30cm). En dus kun je het boek zo groot of klein maken als jij zelf wilt.

Wat ons betreft zeker een aanrader voor bijvoorbeeld mooie vakantiealbums en we gaan hier zeker vaker bestellen. Én ze hebben nu een hele leuke zomeractie t/m 9 September. Want je krijgt 10% korting op alle producten met de code ‘ZOMERMOMENT‘ Geen excuus meer dus om het maken van je vakantie album uit te stellen!

Liefs Sanne

7U8A8304

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Instawall en is gebaseeerd op een eerlijke review.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s