De mooie webshop klein groot geluk

Deze webshop verdiend een eigen blog. Want als je van mooie items houd en een liefde voor houten items hebt, dan hou je van Klein, Groot Geluk. Benieuwd? Lees er alles over in deze blog.

jjij

Hout, hout, hout.

Of je nu op zoek bent naar iets voor je bruiloft of voor je kleintje. Hier vindt je het. Zo hebben ze in hun assortiment caketoppers of ringschijven. Om je ringen op te strikken. Perfect voor je bruiloft! En dromenvangers of memory voor je kleintje. En dat allemaal van hout. Veel items zijn zelfs gepersonaliseerd. Helemaal leuk toch!

7U8A9283

Dromenvanger en fotoslinger

Mijn allerlievelings items uit deze webshop zijn toch wel de dromenvanger en fotoslinger. De dromenvanger wordt prachtig op maat gemaakt. Met de naam van jouw kindje en het is een echt blikvanger. Hij staat prachtig in iedere kamer. En ik vind dit dus ook echt een super leuk cadeau om te geven als bijvoorbeeld kraamcadeau.

De fotoslinger vind ik super tof omdat ik nou eenmaal van fotoproducten houd. Deze hangt bij ons op de kamer van Vic en ik hou hem netjes bij. Zo zie je ons kleine mannetje echt groeien. En de slinger krijgt beneden een plekje als we zijn eerste verjaardag gaan vieren over 5 maanden!

Winnen

Wil jij ook een dromenvanger met de naam van jouw kindje óf een fotoslinger winnen? Dat kan want ik mag beide prijzen weggeven en dat betekent dubbel kans, TWEE WINNAARS! YAAY!

  • Geef onder de Instagram post aan dat je mee doet en welke van de twee je graag zou willen winnen.
  • Volg Huisje vol Liefde en Klein Groot Geluk op Instagram.
  • Tag daar je vriendinnen die misschien ook mee willen doen.

Dat is het! Met deze winactie sluiten we deze win-week af. Alle winnaars van de voorgaande winacties worden bekend gemaakt op Maandag 16 September in een win-week blog. Deze winactie loopt een week langer en wordt Zondag 22 September bekend gemaakt.

Ben je nieuwsgierig geworden naar Klein Groot Geluk? Je vind de webshop HIER.

Liefs Sanne

7U8A9286.jpg

Deze blog en winactie is gemaakt in samenwerking met Klein Groot Geluk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s