WIN tickets voor Disney On Ice Magisch Ijsfestival

It’s that time of the year!! De zomer is voorbij. De avonden worden weer donker en mijn favoriete seizoen is weer in aantocht. Ik vind de winter heerlijk. De gezellige feestdagen. Mooie uitstapjes. En dit is er daar één van. Ons jaarlijkse uitje naar Disney On Ice.

Dit jaar gaan we natuurlijk ook weer. Een uitje waar de kindjes nu al naar uit kijken. Disney On Ice is een show van Disney verhalen op ijs. Een spektakel om te zien. Heel vrolijk en door de herkenbare karakters en muziek heel leuk voor onze kleintjes. Dit jaar nemen we dus ook Thiago voor het eerst mee.

Disney On Ice presenteert Magisch IJsfestival of Disney On Ice Magisch IJsfestival

3iWZ_LIQ

Zoals Disney de show zelf omschrijft:

Ga mee naar een avontuurlijke wereld vol hartverwarmende verhalen uit het Disney koninkrijk in Disney On Ice presenteert Magisch IJsfestival. Vaar mee met de dappere zeevaarder Vaiana en Maui, de grootste halfgod ooit, op een spectaculaire tocht om het gestolen hart van Te Fiti terug te brengen. Ga op reis door een schitterend landschap met de koninklijke zusjes Anna en Elsa, de hilarische sneeuwman Olaf, ruige bergbewoner Kristoff en zijn trouwe rendier Sven uit Disney’s Frozen en beleef een spannend verhaal vol moed, magie en onvergetelijke figuren. Duik “Diep in de Zee” voor een fantastisch optreden van Sebastiaan die samen met Ariël de boel op stelten zet in Disney’s De Kleine Zeemeermin. Raak verstrikt in een koor van boeven wanneer ze bezoek krijgen van de pittige Rapunzel en haar charmante bondgenoot Flynn Rider uit Disney’s Rapunzel. Laat je meevoeren door Disney’s Belle en het Beest als het Beest en zijn betoverde personeel een spectaculaire show opvoeren voor Belle. Geniet met de hele familie van een magische mix van koninklijke supersterren in een Winter wonderland.

DOE MEE EN WIN!

Ga mee naar een avontuurlijke wereld vol hartverwarmende verhalen uit het Disney koninkrijk in Disney On Ice Magisch IJsfestival! ⭐ Doe mee en maak kans op 4 zilveren tickets voor vrijdag 27 december om 19.30 uur in Utrecht.

 • Volg Huisje vol Liefde op Facebook en laat onder dat bericht weten dat je graag mee doet.
 • Lees de Algemene voorwaarde hieronder goed door.
 • Duimen draaien.

Disney On Ice is van 11 t/m 29 december 2019 in Rotterdam en Utrecht. De winactie is van 4 t/m 13 Oktober. Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op DisneyOnIce.nl

Alvast veel plezier!

Liefs Sanne

Yeea_5mw

ALGEMENE SPELVOORWAARDEN DISNEY ON ICE TICKET
GIVEAWAY
1. Deze algemene spelvoorwaarden (de Spelvoorwaarden) van Huisje vol Liefde (de Organisator), gevestigd te Dongen, zijn van toepassing op het kleine promotionele kansspel Disney On Ice ticket giveaway dat zal plaatsvinden van 04-10-2019 tot 13-10-2019.
2. Deelname aan de Actie houdt volledige acceptatie van deze Spelvoorwaarden in. Indien u de Spelvoorwaarden niet accepteert, moet u niet deelnemen aan de Actie. De organisator behoudt zich het recht voor Deelnemers (zoals gedefinieerd onder spelvoorwaarde 4.) van de Actie uit te sluiten in geval van schending van deze Spelvoorwaarden.
3. Aan de deelname aan de Actie worden door de Organisator geen kosten verbonden.
4. Deelname aan de Actie staat open voor iedere persoon (een Deelnemer) die 18 jaar of ouder is en zich via FACEBOOK in de genoemde actie periode hiervoor heeft aangemeld.
5. Uitgesloten van deelname zijn personen jonger dan 18 jaar en werknemers (of hun directe familie) van organisator of van enige andere onderneming die beroepsmatig betrokken is bij deze wedstrijd
6. Op 14-10-2019 wordt uit alle Deelnemers één willekeurige prijswinnaar (de Prijswinnaar) getrokken en worden de volgende prijzen verdeeld (de Wedstrijdprijzen): 4 Zilveren tickets voor Disney On Ice presenteert Magisch IJsfestival op vrijdag 27 december om 19.30 uur met een waarde van € 24,50 per ticket.
7. Eventuele bijkomende kosten en arrangementen zijn niet inbegrepen in de Wedstrijdprijzen. Dit omvat eventuele reisarrangementen (waaronder parkeren) en reiskosten, en kosten voor accommodatie.
8. De Organisator kan de Wedstrijdprijzen vervangen door prijzen van een vergelijkbare waarde.
9. Prijswinnaars worden via FACEBOOK op de hoogte gebracht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Wedstrijdprijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere diensten.
10. Op de Wedstrijdprijzen kan tot en met 18-10-2019 aanspraak worden gemaakt door de Prijswinnaars. Na deze datum vervalt iedere aanspraak op de Wedstrijdprijzen van rechtswege. Organisator behoudt zich het recht voor om voor de betreffende Wedstrijdprijs in dat geval een andere winnaar aan te wijzen.
11. Persoonsgegevens van Deelnemers worden verwerkt in overeenstemming met de privacyverklaring van de Organisator.
12. De Organisator kan de door de Deelnemer bij inschrijving verstrekte persoonsgegevens delen met derden ten behoeve van de uitvoering van de Actie en de uitreiking van de Wedstrijdprijzen.
13. Prijswinnaars moeten bereid zijn om deel te nemen aan relevante publiciteitsacties rondom de Actie.
14. Deze Spelvoorwaarden kunnen door de Organisator te allen tijde worden gewijzigd.
Gedurende de looptijd van de Actie worden deze Spelvoorwaarden niet ten nadele van
de Deelnemers gewijzigd

15. De Actie mag door de Organisator op ieder moment worden gewijzigd, geschorst, ingetrokken of beëindigd.
16. Op deze Spelvoorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Deze Spelvoorwaarden zijn opgesteld met inachtneming van de Gedragscode Promotionele Kansspelen 2014 (de Gedragscode). Organisator handelt in overeenstemming met deze Gedragscode.
17. In de gevallen waarin deze Spelvoorwaarden niet voorzien, wordt een besluit genomen door de Organisator.
18. Voor vragen of klachten omtrent de Actie kan schriftelijk contact worden opgenomen met de Organisator via huisjevolliefde@hotmail.com

9 gedachtes over “WIN tickets voor Disney On Ice Magisch Ijsfestival

 1. elisabeth maria martina zegt:

  wat een geweldig gebaar, verras mijn kleindochters maar met dit prachtige exemplaar, ze gaan vast helemaal uit hun plaat als de naam van oma hier als winnaar staat #duimenmaar

  Like

 2. Daan moerland zegt:

  Wat gaaf !Mn meisje zou dit maar al te GEWELDIG vinden 👌☺️ ze is net een trotse grote zus geworden en ze doet het allemaal zo goed. Haar favorieten op schaatsen zien zou ze echt magisch vinden 🍀🍀☺️

  Like

 3. Nathalie Hellmig zegt:

  Whoehoeeeeeeee..!! 🥰🥰 Wat supergaaf zeg ❤ ❤ Ik wil natuurlijk hééééééél graag tickets winnen voor Disney on Ice, super! Ohhhh hopelijk mag ik de meiden onwijs verrassen…. dit zou echt een fantastisch avondje zijn 27 december.. ik doe mee! Ik zet alvast een DIKKE, vette streep door onze agenda.. super SPANNEND! Ik ben echt helemaal ENTHOUSIAST 😍😍😍😍😍 FINGERS CROSSED, liefs Nathalie :* 🍀🍀🍀 #duimen #hopen Uiteraard volg ik jullie ook op instagram (nhellmig)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s