Dagje Dinoland in Zwolle

Het langverwachte uitje. De kinderen wilde hier namelijk echt al heel lang een keer heen. Om precies te zijn, sinds ze het vorig jaar bij een vlog voorbij zagen komen. Ze wilde zó graag een keertje naar Dinoland.

Maar vanuit ons mooie Brabant doen we er al gauw 1,5 uur over om er te komen. Nu we een weekendje in de buurt waren was het een mooi moment om de kindjes te verassen met een bezoekje aan Dinoland in Zwolle.

De verwachting

De grootste verwachting was natuurlijk het zien van dino’s. Verder had ik al wel een beetje opgezocht wat ik kon verwachten en had ik het idee vooral veel speeltuinen aan te gaan treffen. Met een toegangsprijs van €11,50 had ik niet het idee dat dit een mega groot park zou zijn. Aangezien ik de prijs best mee vind vallen in vergelijking met andere parken. Iedereen hier in huis vind Dino’s leuk dus ik had zeker verwacht dat we een héle leuke dag zouden gaan hebben.

7U8A1763

Het park

Als je aan komt rijden zie je de Dino’s al bij de ingang. Heel gaaf en realistisch. Ze bewegen zelfs! Binnen is er al gelijk van alles te doen. Een grote hal waar je de T-Rex kunt bekijken. Waar je een leuk foto kunt maken, je eigen T-Rex kunt maken met strijkkralen en er is zelfs dinosaurus poep!

Op het park vindt je ook een Dinoshow. Deze show heeft leuke effecten, is leerzaam en zeker een aanrader. De show speelt twee keer per dag. En na de show mag je zelfs nog even op de foto.

Op het park zijn veel verschillende dingen om te doen. Er zijn inderdaad wel veel speeltuintjes en er is ook een binnenspeeltuin. Maar je kunt er ook lasergamen en midgetgolven. En er is een Paleolab. Hier kunnen de kindjes Dino’s kleien, Goud zoeken, Dino botten uithakken, verven of edelstenen opgraven. Wij zijn er zelfs twee keer geweest want de kindjes vonden het hier fantastisch. We hebben er Goud gevonden, edelstenen opgegraven en een klei dino gemaakt die nu trots thuis op de kast staat!

De conclusie

Het park is niet super groot. Maar zeker groot genoeg om jezelf er heel de dag te vermaken. Ik vond het park heel schoon en er zijn overal heel veel mooie details. Het is echt vooral een heel MOOI park! De kindjes hebben het hier super leuk gehad. En daarnaast is het natuurlijk ook nog heel leerzaam.

Mocht je in de buurt zijn dan is dit park wat ons betreft een dikke aanrader. We hebben er lekker gegeten en de kindjes hebben er heel fijn gespeeld.

Praktische informatie

Dinoland is nu nog geopend van 16 tot 27 oktober. Daarna gaat Dinoland weer open in eind Maart 2020. Maar in de herfstvakantie is het park wel nog tot 20:00u open! Lekker lang dus.

Mochten jullie ook een keer gaan in de herfstvakantie? Dan alvast héél veel plezier.

Liefs Sanne

7U8A1917.jpg

Deze blog is in samenwerking met Dinoland maar is gebaseerd op een eerlijke review.

2 gedachtes over “Dagje Dinoland in Zwolle

  1. Michelle zegt:

    Vraagje! Alle opties zoals midgetgolf en lasergamen zit dat al bij de prijs inbegrepen of moet je daar naast de entree nog extra voor betalen?
    Groetjes Michelle

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s