Doornroosje de musical

Gastblogger Michelle mocht voor Huisje vol Liefde samen met haar zoontje Teun naar de première van Doornroosje de Musical. De nieuwste musical van Van Hoorne Entertainment. En hoe ze de musical vonden delen ze graag in deze blog met jullie.

Daar gaan we dan, op naar het Theater

Zaterdag 12 Oktober hebben Teun en ik, de sprookjesachtige première bijgewoond van Doornroosje de musical. We mochten daar naartoe als vertegenwoordigers van Huisje vol Liefde

Het was een erg regenachtige dag, maar oh wat lieten ze bij Van Hoorne Entertainment het zonnetje voor ons schijnen!

Bij binnenkomst stond er een prachtige ballonnenboog en een vrolijke meneer om ons welkom te heten. Binnen was alles ook gezellig versierd met ballonnen. De kinderen konden meedoen aan een verkleed wedstrijd. Je kon je daar voor inschrijven, Teun vond dat maar al te leuk!

Na even wat gedronken en gesnoept te hebben was het al snel tijd om de zaal binnen te gaan. Teun kon een stoel-verhoger meenemen zodat hij het allemaal goed kon zien. Een spannend muziekje luidde het begin van de musical in……

Het verhaal

In een land hier ver, ver vandaan leeft een prachtig prinsesje. Zo mooi, zo lief en vooral zo zoet, als de geur van bloeiende rode rozen op een warme zomerdag. Daarom noemen ze haar: Doornroosje. Samen met haar lieftallige peetmoeders, drie goede feeën, woont ze in een sprookjesachtig paleis. Dan is de grote dag aangebroken: Doornroosje is jarig! Vandaag wordt ze 21 jaar én gekroond tot koningin! Maar, ergens aan de andere kant van het dorp heeft de gemene tovenares Fien zo haar eigen plannen: zij wil zelf heersen over het land. Samen met haar man Titus bedenkt ze een listige betovering. Zal de vreselijke slaapspreuk van Fien ooit verbroken worden of blijft Doornroosje voor altijd in dromenland?

Cast:
Sita Vermeulen Doornroosje
Kelvin Wormgoor Lucas
Michael van Hoorne Titus
Esther van Santen Fien
Stijn Mac Gillavry Leopold
Liset Vrugteveen Fee Fabiola
Iris Warmolts Fee Felicia
Ashanti Lavooij Fee Féline

Hoe vonden ik het? En vooral hoe vond Teun het?

Thuis kijken mijn kids met regelmaat naar de musicals van Van Hoorne Entertainment op videoland, dus we waren al bekend met de concepten, de vrolijke liedjes en de aanstekelijke humor (voor jong en oud) Maar dit overtrof onze verwachtingen.

Teun heeft de hele voorstelling met een lach op zijn gezicht gezeten. Dat kwam door het mooie verhaal maar ook vooral door Titus en Fien die elke keer voor een vrolijke noot zorgden in de voorstelling. Hoewel Van Hoorne Entertainment er vrijwel altijd voor zorgt dat er voor zowel jongens als meisjes wat wils is, Vond ik dat deze voorstelling meer op meisjes is gericht. (of mag je dat tegenwoordig niet meer zeggen, haha.) Teun deelde deze mening niet en vond het prachtig! En anders ik wel!

Ik zou vooral graag willen zeggen, kom vooral zelf een kijkje nemen en maak er een onvergetelijk dagje uit van!

Liefs, Michelle. (je volgt ons HIER.)

Bekijk de trailer HIER. Ben je benieuwd geworden en wil je graag naar deze leuke musical komen kijken? HIER vindt je alle informatie:

Deze blog is in samenwerking met Van Hoorne Entertainment maar is gebaseerd op een eerloijke review.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s