Te doen op en rondom Kampeerdorp De Zandstuve

Zoals jullie al eerder dit jaar konden lezen zijn wij naar Kampeerdorp De Zandstuve geweest. Een heerlijke plek in het mooie Overijssel. Afgelopen maand verbleven we er weer én vierde we er mijn verjaardag. En speciaal voor jullie zet ik hier een aantal tips om te doen op en rondom Kampeerdorp de Zandstuve.

Dansen met Cobus bij de kids disco

Dit vonden de kindjes geweldig. In het Bostheater was een disco. Lekker samen dansen op bekende nummers. En zelfs Cobus de Uil kwam nog langs.

Op het park is een recreatie programma. Zo kun je knutselen in de ochtend. Of spelletjes spelen in de middag. En in de avond kun je weer komen luisteren als Cobus voorleest. Heel leuk voor de kindjes en er is iedere dag iets anders te doen!

Breng een bezoekje aan Plopsa Coevorden

Plopsa, een plek die voor alle kindjes leuk is! Op 20 minuten rijden vindt je de grote indoorhal. Het handige hieraan is, dat je met dit uitje niet weer afhankelijk bent. Maar er is ook een leuk buiten gedeelte. Dus mooi weer is natuurlijk toch wel extra fijn! Dit park is leuk voor alle k3 en bumba fans. Er is een mooie draaimolen, achtbaan en een schommelschip. Maar ook een klimboom en grote glijbaan. Leuk voor jonge kindjes maar ook echt wel voor iets oudere kindjes (+/- 1-8 jaar)

Spelen in Cobus’ Speelkasteel

Op het Kampeerdorp zelf is ook een hele leuke binnenspeeltuin. Een écht speelkasteel. De kindjes vinden het er heerlijk en wat super fijn is, dit is dus gratis en op het park zelf. Iedere dag speelplezier of de zon nu schijnt of niet.

Een dagje naar Dinoland

Dit stond bij onze kindjes hoog op de bucketlist. En aangezien het ongeveer 35 minuten rijden vanaf De Zandstuve is en vanaf ons huis ruim 1,5uur, besloten we er dit weekend een bezoekje te brengen. Hoe dit beviel lees je in deze blog.

Zwemmen in het binnenzwembad

Op Kampeerdorp de Zandstuve heb je een mooi binnen én buitenzwembad. Met binnen verschillende baden. Vooral gericht op kinderen. Met fonteintjes, glijbanen en sproeiers. Het ziet er echt leuk uit. Buiten is nog een groot speeltoestel in het water en een trechter glijbaan. Maar mocht het weer niet zo lekker zijn dat is er dus ook gewoon een binnen glijbaan en mooi zwembad.

Uitrazen bij Monkey Town

Op zeker 1 km afstand van het park is een gloednieuwe Monkey Town gevestigd. Wij brachten er een bezoekje en de kindjes vonden het er fantastisch. Nou vinden ze dat al snel van iedere Monkey Town. Maar vooral met slecht weer is het fijn dat je dit zo dicht bij is. En helaas hebben wij nogal wat regen gehad. Een uitje naar de buren was fijn en dus ook een aanrader!

 


 

Ook dit weekend weer mega genoten hebben op Kampeerdorp de Zandstuve. Wat een fijne plek en we hopen er volgend jaar écht weer terug te komen. Helaas hadden we dit weekend veel regen in tegenstelling tot de 30 graden die we tijdens ons vorige verblijf hadden. Maar ook dit weekend was eigenlijk net zo geweldig.

We verbleven in een Vechtdallodge die ook perfect geschikt is in de herfst. En met zoveel leuke dingen hier op het park en in de buurt hebben we ons niet verveeld en was ons verblijf weer veel te kort. Ben je dus nog op zoek naar een plek waar je kunt verblijven. Kampeerdorp de Zandstuve is een aanrader!

Liefs Sanne

 

 

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Kampeerdorp de Zandstuve.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s