Sesamstraat live theatershow

Afgelopen zondag 10 november mochten wij namens huisje vol liefde naar de theatershow van Sesamstraat! Deze show is tot stand gekomen ter ere van hun 50 jarige bestaan!! Samen met mijn zoontje Senn ging ik hier naartoe. – Marit

Op naar het theater!

Na een klein uurtje in de auto en een kind die het eigenlijk al beu was voor we er überhaupt waren, arriveerden wij bij het Gooiland theater! Om de hoek parkeren en hop, op naar Sesamstraat!

Een vrolijke meneer in een nog vrolijker kostuum stond alle bezoekers van de dag al op te wachten op de rode loper. Omringd door vrolijke ballonnen bogen in alle kleuren van de regenboog, mocht Senn met hem op de foto! Het uitje begon nu echt voor Senn!

Bij binnenkomst kreeg Senn een toffe pet en aten we koekjes van koekiemonster.
We hadden nog wat gedronken, kochten nog een leuk lampje voor in de zaal en zijn daarna naar onze plekken toegegaan om de show te bekijken! (dit deed Senn vanuit een stoelverhoger, ideaal!)

De show ging over een meisje, Sophie. Zij gaat verhuizen en is druk bezig om al haar spulletjes op de rommelzolder in dozen te doen. Bij het zoeken naar een boek, vind zij een mysterieuze koffer! Bij het openen hiervan vind zij allerlei lievelingspulletjes van haar vriendjes uit Sesamstraat! Maar dan…. Gebeurt er iets magisch! Haar sesamstraat vriendjes komen tot leven! Ze zingen samen liedjes, dansen de leukste dansjes en spelen de leukste quiz spelletjes er op los met zijn allen!

Dus, laat je speelgoed staan en schuif gezellig aan voor SESAMSTRAAT!

Nadat de show is afgelopen mogen de kinderen allemaal in groepjes op het podium komen om met hun sesamstraat helden op de foto te gaan! En als kers op de taart..

Waren er daarna poffertjes en lekkere snack stokjes voor de kinderen! Toen we naar huis gingen mocht Senn nog een cadeautje uitkiezen en koos toen voor een Sesamstraat tandenborstel!

Hoe vonden wij de show?

De show was echt super leuk in elkaar gezet! Ik vind het vaak een uitdaging om mijn kind zo lang gemotiveerd ergens naar te laten kijken, maar hier heb ik er geen probleem mee gehad. Het is een hele interactieve show, waarbij de kinderen echt bij de show betrokken worden! Door de quiz spelletjes die ze doen, het dansen, en het zingen van onbekende maar zeker ook bekende liedjes (voor iedereen) houden de kids hun aandacht bij de show!

Als ik dit van te voren wist, had ik Méli (bijna 3 jaar) ook zeker hiermee naar toe kunnen nemen! Zelfs voor die leeftijd is het al erg leuk en durf ik bijna met zekerheid te zeggen dat ze dit kunnen volgen! Ik vond de show echt super leuk en zou je zeker aanraden om hier ook een kijkje te gaan nemen!

Praktische Informatie

Op 10 november 2019 bestond Sesamstraat officieel 50 jaar! Het is een feest voor iedereen wereldwijd en dat vieren onze vrolijke Nederlandse Sesamstraatvrienden natuurlijk samen met jou in het theater. Bij zo’n bijzonder feest hoort natuurlijk een mooie outfit. Daarom nodigen Koekiemonster, Elmo, Tommie en Bert & Ernie alle jonge bezoekers uit om verkleed naar het theater te komen als hun favoriete Sesamstraatkarakter!

Sesamstraat live speelt in verschillende theaters met verschillende tijden. Voor de speellijst kun je de website bekijken. Tot zeker Mei vindt je de shows door heel Nederland. De show is geschikt voor kindjes vanaf 2 jaar en duurt ongeveer één uur.

Meer informatie vindt je op de website van Van Hoorne Entertaintment. 

Liefs Marit

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s