Disney on Ice

Wat ons betreft hét uitje in de Winter. Disney on Ice is weer begonnen en wij gingen er heen! De kindjes worden hier echt heel gelukkig van en dus wij ook!

1

De show

Zoveel Disney figuren in één show! Dat kan alleen Disney on Ice. Om je een kleine kijk in de show te geven, dit ga je tegen komen:

Vaar mee met de dappere zeevaarder Vaiana en Maui, de grootste halfgod ooit, op een spectaculaire tocht om het gestolen hart van Te Fiti terug te brengen. Ga op reis door een schitterend landschap met de koninklijke zusjes Anna en Elsa, de hilarische sneeuwman Olaf, ruige bergbewoner Kristoff en zijn trouwe rendier Sven uit Disney’s Frozen en beleef een spannend verhaal vol moed, magie en overgetelijke figuren. Duik “Diep in de Zee” voor een fantastisch optreden van Sebastiaan die samen met Ariël de boel op stelten zet in Disney’s De Kleine Zeemeermin. Raak verstrikt in een koor van boeven wanneer ze bezoek krijgen van de pittige Rapunzel en haar charmante bondgenoot Flynn Rider uit Disney’s Rapunzel. Laat je meevoeren door Disney’s Belle en het Beest als het Beest en zijn betoverde personeel een spectaculaire show opvoeren voor Belle.

Geniet met de hele familie van een magische mix van koninklijke supersterren in een Winters Wonderland! Disney On Ice is een onvergetelijke ervaring voor alle generaties, jong en oud, jongens en meisjes. Dus ga vooral gezellig met je Opa en Oma!

Yeea_5mw

Praktische Informatie

De show is van 11 t/m 29 december 2019 in Rotterdam & Utrecht te zien! Voor precieze tijden, datums en tickets kun je de website van Disney on Ice raadplegen. Voor kinderen van 0 en 1 jaar is de show gratis, zij hebben geen eigen stoel en zitten bij de ouders op schoot.

Let op: Steeds vaker komt het voor dat mensen te dure en uiteindelijk ongeldige tickets kopen via illegale (door)verkoopkanalen. Bestel je tickets alleen via de officiële verkooppunten Disney On Ice en Ticketmaster.

Gaan jullie ook? Alvast veel plezier!

Liefs Sanne

dJsN52BQ

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s