Personaliseer je eigen boek met Bubbly-Doo

Voorlezen hoort bij onze opvoeding. Iedere avond voor het slapen gaan kiezen we samen een boek uit. En iedere avond opnieuw duiken we samen in een verhaal. Vandaag deel ik dan ook met liefde deze webshop waar je je eigen verhaal kunt personaliseren.

Hoe het werkt?

Nou eigenlijk heel simpel. De website wijst helemaal zichzelf. Je kiest een karakter, typt de naam van je kindje in en kiest zijn/haar lievelings kleur! En Bubbly-Doo levert je boekje binnen een week. Zo simpel! En zo leuk! Houd je kindje van een prinses? Ninja? Ridder of toch van een Elf?

Naamloos

Onze boekjes

Sophia en Thiago kregen hun boekje van de Sint. 😉 Sophia het verhaal met de prinses. In haar lievelings kleur, Roze! En Thiago het verhaal van de Ninja. Ik zijn lievelings kleur Geel. Bij beide kindjes heb ik aan de binnenkant iets liefs geschreven. Want ook dit kun je regelen via de website van Bubbly-Doo.

De kindjes waren gelijk onder de indruk dat ze een boekje hadden met een verhaal over hunzelf. Met hun namen erin!

Wat mij betreft hét perfecte cadeautje voor onder de boom Of voor iemands verjaardag.

Wat meer over Bubbly-Doo

Opgericht door Toine, Gregory, Laura en Hans Otto. Een viertal dan vol enthousiasme dit project is aangegaan en nu al zoveel kindjes in Nederland en België blij kan maken. Dit is wat zei zelf op hun website schrijven:

Wij zijn Bubbly-Doo, en wij geloven dat alle kinderen moeten kunnen dromen en fantaseren over de dingen die zij zelf het leukst vinden. Wij printen de meest fantastische verhalen, speciaal op maat voor elk kind, over prinsessen, ridders of ninja’s of wat dan ook.
Wij plaatsen kinderen in de hoofdrol, in alles wat we doen. Bij het schrijven van de verhalen, bij het tekenen van de boekjes, tijdens het ontwerpen van de website en met onze CO₂ neutrale levering en productie… altijd denken wij in eerste plaats aan de jongste generatie avonturiers en dromers.

7U8A0483

7U8A0489

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Dat is mooi! Check dan vooral even de website van Bubbly-Doo.

Liefs Sanne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s