Thuis spelen met Znoet

Nu we allemaal thuis zitten met de kindjes worden alle spelletjes weer uit de kasten getrokken. Hier in huis vinden wij het heel leuk om veel spelletjes te spelen met de kindjes.

Wij kregen wat items opgestuurd van Znoet. En dit verdient een blog! Waarom? Omdat ik mega fan ben en heel graag iedereen wil vertellen over dit merk! Niet alleen ik ben trouwens fan. De kindjes minstens net zo. En dat terwijl het duurzaam en leerzaam is en een keer geen speelgoed is met schreeuwkleuren! Ik ligt speciaal wat toffe items voor jullie uit.

De sjoelbak

Wie kent hem niet? Dit heb je toch vroeger gespeeld? En nu kun je het weer met jouw kindjes spelen maar dan in een hippe variant. Bij dit spel zijn 12 schijfjes inbegrepen waarop drie verschillende soorten Znoet dieren afgebeeld zijn: Leeuw, Hond en Konijn. Deze worden geleverd in een katoenen zakje. De sjoelbak zelf kan trouwens ook ingeklapt worden en gaat dan in een grote katoenen zak. Ideaal weer voor het opbergen!

Je shopt je sjoelbak HIER.

Educatieve speelklok

Leren klokkijken is precies de fase waar wij nu inzitten met Sophia. Deze houten speelklok helpt daar super bij. Deze houten Speelklok heeft 12 unieke houten dieren schijven met nummers voor de uren op de achterkant. Leren klokkijken, basis dierenkennis, herkenning van de nummers 1 t/m 12 én stapelplezier, allemaal tegelijk! De uren- en minutenwijzers zijn ook draaibaar.

Je shopt de speelklok HIER.

Lucky dobbelspel

Juist voor de kleintjes is dit weer zo’n fijn spel. Omdat het zo makkelijk is en leuk is om aan te leren. Thiago vindt hem dan ook geweldig. Er zijn twee speelplaten 6 schijfjes en een dobbelsteen. Dobbel jij jouw diertje? Dan mag je deze op je plankje leggen. Heb je als eerste je plakje vol dan heb je gewonnen!

Je shopt het dobbelspel HIER.

Tic Tac Znoet

Wie kent het niet. Het ouderwetse boter, kaas en eieren spel. Maar met op de achterkant ook nog cijfers waardoor je kleintje automatisch ook de basis cijfers ziet en leert. Een spelletje dat nooit verveeld vinden wij. En ook bij dit spel is alles weer makkelijk mee te nemen naar bijvoorbeeld Opa en Oma. Of op vakantie.

Je shopt de Tic Tac Znoet HIER.

Naast deze super leuke spelletjes vond ik nog iets anders leuks op de website van Znoet.

ZNOET – DOEBOEK 2020 GRATIS DOWNLOAD

‘Speciaal voor onze trouwe volgers zijn we druk bezig geweest en hebben we een leuke en GRATIS te downloaden Znoet DoeBoek gemaakt. Een pdf vol met leuke en educatieve prints voor je kinderen voor als het buiten regent en/of ze zich even vervelen. Maar dat is niet alles! Als je je aanmeldt, krijg je regelmatig andere leuke prints (zoals een kleurplaat van de maand), product updates en speciale acties.’ -Znoet

Hopelijk heb ik jullie minstens net zo enthousiast kunnen maken. Houd nog even vol deze quarantaine tijd en maak veel plezier met elkaar.

Liefs, Sanne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s