Raamdecoratie van Veneta.com

Nu ons huis steeds meer af is vind ik het leuk om stukjes van ons huis met jullie te delen. Vandaag laat ik jullie kennismaken met Veneta.com. Want daar komt onze raamdecoratie vandaan.

Een nieuw huis brengt veel met zich mee. En vooral als je net als ons, het huis eerst helemaal gaat verbouwen. We sloopte er muren uit en zette er een hele nieuwe keuken en badkamer in. En langzaam werd het bouwproject weer een bewoonbaar iets.

En als een van de laatste dingen komen we bij de aankleding van het huis. En daar hoort natuurlijk ook de raamdecoratie bij! Nou is dit niet zomaar een puntje. Raamdecoratie geeft je huis namelijk precies dé uitstraling die je wilt. Naast decoratief moet het ook vooral praktisch zijn. Ik was er zelf al best snel over uit dat ik voor de woonkamer de houten jaloezieën wilde. Ik vind ze sfeervol en ze laten precies genoeg licht binnen. Daarnaast kun je heel makkelijk zelf bepalen hoeveel licht ze binnen laten.

Inmeten door een adviseur

Veneta.com adviseur Edith kwam bij ons thuis langs om alles in te meten. Ook bracht ze heel veel staaltjes met zich mee waardoor we gelijk al een beetje konden kiezen wat leuk stond en wat niet. Want wat zijn er veel keuzes! Zo kun je ook gratis staaltjes aanvragen en thuis laten sturen! Uiteindelijk zijn we voor de zwarte houten jaloezieën gegaan met brede banen. En nu ze hangen kan ik alleen maar heel blij zijn met deze keuze. Wat geeft het de woonkamer een luxe, mooie uitstraling!

Gordijnen in de gang

Voor in de gang zochten we nog gordijnen. Dit werden de velours gordijnen. Ook de gordijnen van Veneta.com zijn altijd op maat gemaakt. Super handig dus! De velours gordijnen geven de gang precies dat laatste stukje dat ze nodig hadden. Naast dat het gordijn er om praktische redenen hangt is het ook echt heel mooi!

Benieuwd geworden naar Veneta.com? Kijk dan eens op hun website.

Liefs, Sanne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s