Een feest in je tuin met de Festipi

En wat een feestje is dit! Zijn je vakantie plannen dit jaar omgegooid door COVID-19? Of heb je gewoon zin in nóg een avontuur? Dan is deze tipi in je tuin echt perfect! Wij zijn mega enthousiast en dus deel ik dit concept heel graag op Huisje vol Liefde.

Via Instagram kwam ik in aanraking met het bedrijf Festipi. Een bedrijf dat de laatste jaren heel erg gegroeid is. Hun grootste verdienste zijn normaal grote aantallen Tipi’s plaatsen op gave festivals. Want hoe vet is dat? Dat je na je dagje dansen op een festival kun neerploffen in jouw eigen Tipi?!!

En toen kwam COVID-19 en stond het bedrijf weer even op zijn kop. Back to basic. Want alle festivals werden geschrapt en daarmee ook de grootste inkomsten. Net als ik als (bruids)fotograaf moesten ze op zoek naar een nieuwe manier van inkomsten genereren met het product dat ze hadden. En toen kwam het backyard camping idee naar boven.

Backyard Camping

Het idee is simpel. De ervaring is goud waard. Je kunt nu de Tipi’s huren en in je tuin laten plaatsen. Je kunt op de website van Festipi een aanvraag plaatsen en daarna nemen ze contact met je op over de mogelijkheden. De Festipi wordt zelf opgebouwd in jouw tuin en ook weer zelf afgebroken. Dit alles duurt nog geen 10min. Scheelt jouw ook weer een hoop gedoe 😉

Ze hebben een 2,5 meter en een 3-meter tipi (doorsnee). De 2,5 meter tipi is voor ongeveer 2 volwassenen. De 3-meter tipi kunnen 3 volwassenen naast elkaar slapen. De tipi is zeker waterdicht, en stormproof. Hij bestaat uit één gedeelte met vaste bodem, en er zit een dakje op. Er lekt dus geen regen in de tent en je kan er ook bij regen in blijven slapen. Er is een stukje gras of zand nodig om hem op te kunnen zetten maar kan ook op tegels of terras worden geplaatst. En eventueel hebben ze matjes beschikbaar om erbij te huren!

Het slapen in de Tipi. Ik hou er zo van. De kinderen vinden het helemaal een avontuur. Hier gaan ze het nog lang over hebben.

Kortingscode

Ik mag jullie blij maken! Want met de code: HUISJEVOLLIEFDE10 krijg je nu 10% korting op het bestellen van jouw Tipi. Wij zijn mega enthousiast dus ik zeg doen!!

Festipi

Een mooi bedrijf met mooie mensen. En een concept waar ik verliefd op ben! Ik wens ze dan ook niets meer dan liefde toe. Hardwerkende mensen met liefde voor wat ze doen. Ik herken mezelf erin en het raakt me dan ook dat ze zo getroffen zijn door de gevolgen van Corona.

Wil jij nou ook zo’n leuke ervaring? Boek dan vooral een Tipi! Is dat toch niks voor jou? Draag ze dan een warm hart toe door een donatie te doen via hun website. #supportyourlocals

Ik duik weer met mijn kleintje in de Tipi. Welterusten.

Liefs, Sanne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s