Een nachtje Sea and the City

Samen een nachtje weg. Voor ons was het alweer even geleden. Het schiet er gewoon bij in sinds we kinderen hebben óf de kinderen gaan gezellig mee. Maar dit keer zijn we echt even samen gegaan. En wel naar het mooie Sea and the City in Overveen.

Al voor ons verblijf had ik leuk contact met eigenaresse Roos. Samen met haar man Rick vliegt ze de wereld over. Rick als piloot en Roos als stewardess. Hierdoor hebben ze al veel van de wereld gezien. Door al deze reiservaringen en verblijven in het buitenland ontstond het idee om zelf een gastenverblijf te creëren, waarbij sfeer en schoonheid centraal staat. En dat is als je het aan mij vraagt prima gelukt.

In 2017 kwamen zij terecht op deze prachtige plek vlakbij het strand en de mooie stad Haarlem. Ook Amsterdam is om de hoek. Als je aankomt staan er al twee hele fijne fietsen voor je klaar. Huur deze er zeker bij want de stad van Haarlem is echt op 5 minuten fietsen. En binnen 20 minuten fietsen sta je op het strand van Bloemendaal.

Het huisje straalt rust, luxe en warmte uit. Zodra je binnenstapt voel je je thuis. De prachtige inrichting, maar ook het handgeschreven briefje maken de beleving af. Er staat zelfs iets lekker voor je klaar zodra je aankomt. Het huisje beschikt over een smart tv, regendouche, absoluut een heel fijn boxspring bed & Nespresso machine. Als je de openslaande deuren open zet geniet je van een ochtend zonnetje als je koffie drinkt. Of eet gezellig samen op het knusse terras. Het huisje is perfect voor twee personen. Maar evt zouden er kinderen mee kunnen.

De stad Haarlem heeft ons verrast. Wat een prachtige straatjes, winkels en pleintjes. Wij waren er nog nooit geweest maar hebben heel leuk geshopt, gegeten en wijntjes gedronken. In de avond hebben we gegeten bij Beachclub Bloomingdale. Dit was wat ons betreft een aanrader! Maar op de website van Sea at the City vind je heel veel leuke tips om te gaan doen/eten in de buurt. En mocht je dan alsnog een vraag hebben dan helpt Roos je heel graag overal bij!

Dit is absoluut één van die pareltjes die Nederland heeft. We hebben het hier zo fijn gehad dat we echt graag terug willen. Hopelijk heb ik jullie ook kunnen inspireren! Want als iets volgeboekt zou moeten zitten, dan is het dit huisje van Roos en Rick. Je vind HIER de website van Sea and the City.

Liefs Sanne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s