Video van Sint

Het is weer bijna zover. Het wordt alweer sneller donkerder en de kaarsjes gaan weer aan. De prachtige herfstkleuren verraden de tijd van het jaar. Nog maar even en dan is Sinterklaas weer in het land. Een tijd waar wij als gezin heel erg naar uitkijken. En dan vooral de kindjes.

Ieder jaar laten wij Sint en Piet langskomen met cadeautjes. Dit jaar gaat dit natuurlijk niet en dus was ik op zoek naar een alternatief. Nou die heb ik gevonden hoor! Want dit jaar maken we weer een Video van Sint.

Dit is een video die je op maat kunt maken via de website van Video van Sint. Binnen 5 minuten stel je zelf een uniek persoonlijk videobericht samen! Je kunt dit video bericht extra leuk maken door persoonlijke dingen toe te voegen en foto’s van je eigen kind. Dit gaan ze fantastisch vinden als ze zichzelf op de tv terug zien.

Sint beleeft in de video weer een nieuw avontuur en neemt jou en je kindjes mee in het verhaal. De video duurt ongeveer 12 minuten en je kunt tot 8 personen toevoegen aan de video. Als levering kun je kiezen voor een dvd of een download.

Ik heb onze video al gemaakt en kan niet wachten om op pakjes avond die koppies te zien! Wil jij nou ook een Video van Sint? Lees dan snel verder!

___ WIN WIN WIN ____

Ik mag namelijk iemand blij maken met een unieke code waarmee jij je eigen video kunt maken! Wil jij dit winnen? Laat dit dan weten onder het Facebookbericht bij Huisje vol Liefde.

________________________

Pas allemaal goed op elkaar maar vergeet niet te genieten samen van de kleine dingen!

Liefs, Sanne

Een gedachte over “Video van Sint

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s